Макар и от Ботев (Пловдив) да казват, че все още

...
Макар и от Ботев (Пловдив) да казват, че все още
Коментари Харесай

Тодор Неделев отказа огромна заплата от Трабзонспор

Макар и от Ботев (Пловдив) да споделят, че към момента има късмет Тодор Неделев да бъде продаден в турския Трабзонспор, подобен съвсем няма, твърди " Меридиан Мач ". Причината е, че турците са се отказали, тъй като им е омръзнало да чакат отговор от халфа. Те са го чакали цели 7 месеца, като той даже не е погледнал офертата.  Караславов: Оферта за Неделев има, само че той самичък би трябвало да реши Заплатата му на месец щеше да е към 90 000 евро, което прави над милион евро на година. В касата на " канарчетата " пък щяха да влязат сериозните 1,5 млн. този миг щяха да са витално значими за клуба.

Причината от Трабзонспор въпреки всичко да склонят да чакат толкоз доста време Неделев, е родният управител Несим Нешадов. Само неговите контакта са предиздвикали турците, които ще играят в квалификациите на Шампионската лига, да дадат подобен картбланш на Неделев. " Меридиан Мач " потърси за коментар самия Нешадов, който обаче отхвърли да приказва по тематиката.
 Ботев (Пловдив) - Етър @@@
Сега Неделев остава в Ботев и през идващия сезон, след който договорът му свършва. Така той ще може да подпише с различен клуб като свободен сътрудник, като в касата на Ботев няма да влезе и стотинка, вместо 1,5 млн. евро, които щяха да платят от Трабзонспор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР