Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично

...
Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично
Коментари Харесай

Бъдете отворени за нещо различно! 8 безценни съвета за по-добър секс

Макар и общуването под завивките да е нещо напълно персонално и внимателно, във никакъв случай не трябва да позволяваме да се оставим на течението и да се лишим от познания и рационализиране в тази област.
В идващите редове ви предлагаме няколко топ съвета, с чиято помощ ще извършите секса с колегата си още по-добър. Ето ги и тях:

Насрочете си среща
Сигурно ви се коства много необичайно да си уговорите ден, в който да вършиме секс. Но замислете се – какъв е шансът това да стане без обмисляне и подготовка? Ако имате деца тази задача става още по-голямо предизвикателство. Щом можете да планирате всичко останало, за какво да не можете да насрочите и това? Отбележете си датата в календара и се подгответе авансово, че това ще бъде вашият ден. Нека различен поеме грижите за децата и семейството, а това, което се изисква от вас е да облечете най-палавото си облекло и да бъдете в въодушевление за завършения! Ако имате опция, резервирайте си ресторант за обяд или вечеря. Със сигурност в този ден ще се преоткриете с колегата си.

Забравете за “нормалното ”
Спалнята е последното място, където да робувате на предубеждения. По време на секс, можете да опитате да предложите нещо малко по-щуро на колегата си и да видите каква би била неговата реакция. Можете с изненада да установите, че това доставя и на двама ви наслаждение. В любовните връзки всичко е разрешено – анален секс, връзване, мастурбация, гледане на филми за възрастни – несъмнено, в граници, които удовлетворяват и двете страни.

Дайте насоки на колегата си
Макар и мъжете да не обичат постоянно да бъдат насочвани, това сигурно не е по този начин в този случай. Съветваме ви да забравите за заповедническия звук (освен в случай че това не възбужда колегата ви, схваща се) и да го насочите какво тъкмо ви доставя наслаждение.

Починете си преди секс
Със сигурност всекидневието на всяка жена е задоволително натоварено – жонглирането с работните задания, семейството, работата, децата и какво ли още не… Ако желаете да имате въодушевление за креватни представяния, уверете се, че в действителност сте си умряли. Ако би трябвало – даже дремнете.

Създайте си атмосфера
Ако ви е мъчно да се отпуснете, постарайте се да си създадете уместно въодушевление. За това сигурно ще способства и атмосферата. Приглушете светлината, запалете няколко ароматни свещи, пуснете секси мелодия. Ако имате време, вземете си душ и сменете ежедневните облекла с нещо по-секси. Чифт обувки на ток и фигурален чорапогащник ще ви свършат отлична работа.

Фокусирайте се върху качеството, а не количеството
Опитайте се да избягате от нормите и строгите избрания. Не се сравнявайте с приятелки или познати. Това, че те настояват, че прекарват по цели нощи под завивките, не значи, че безусловно е по този начин. Всяка двойка има свои темп. Най-важното е да вие и вашият сътрудник да сте задоволени от вашето полово другарство. Запомнете, че качеството е по-важно от количеството.

Спортувайте
Вероятно на първо четене този съвет ви наподобява абсурден, само че когато спортувате, тялото ви освобождава ендорфини и други хормони, които ви оказват помощ да възстановите връзката със личното си тяло. С напредването на възрастта, постоянните физически извършения могат да покачат половото предпочитание, изключително измежду нежния пол.

Бъдете отворени за смяна
Може би когато сте били по-млади сте очаквали, че ще вършиме секс по един и същи метод. С времето обаче, вероятно сте разбрали, че това не е по този начин. Ето за какво, бъдете подготвени да се променяте и да задоволявате желанията си към сегашния миг. Вместо да намалите или напълно да спрете да вършиме секс, открийте нови способи, посредством които вие и вашия сътрудник да си доставяте взаимно наслаждение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР