Макар и навън времето да не прилича съвсем на първа

...
Макар и навън времето да не прилича съвсем на първа
Коментари Харесай

Играч от Сопот спечели мечтания джакпот от 3 255 582 лв. с фиш за 4,70 лева!

Макар и на открито времето да не наподобява напълно на първа пролет, а по-скоро на новогодишна зима, щастието върви ръка за ръка с хората, които настойчиво вземат участие в игрите на шанса. Днес той се усмихна на гражданин на Сопот, който завоюва цялостния джакпот от играта Тото 2 - 6 от 49 на Спортния тотализатор. Купувайки и залагайки един-единствен фиш за 4,70 лв., с попълнени четири колонки плюс Тото Джокер, новоизлюпеният тотомилионер зае своето място в почетния лист на късметлиите. Той е 115-ият българин, печелил толкоз солидна облага във тип на насъбран джакпот.

До момента, единствено за актуалната година в България към този момент двама играчи съумяват да уцелят правилните цифри и да приберат милионите от
джакпота - един от Пловдив и един от София. Доста покрай облагата от 1 милион лв. бе още един пловдивчанин, който завоюва точната сума от 911 668 лева в играта Тото 2 - 6 от 42, точно на Антоновден.

Припомняме ви, че в играта 6/49 облагите в
джакпота постоянно започват от 2 150 000 лв., облагите в 6/42 все още гонят 620 000 лв., а при Тото Джокер към този момент са достигнали 50 000 лева Така че не чакайте идващия път още веднъж да узнаете за следващия благополучен участник, трансформирал се в тотомилионер, а напряко вие заемете неговото място.

Участвайте и спечелете!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР