Макар и млада, Hippo Taxi вероятно е най-разпознаваемата таксиметрова компания

...
Макар и млада, Hippo Taxi вероятно е най-разпознаваемата таксиметрова компания
Коментари Харесай

Как Hippo Taxi се превръща в лидер на качествената таксиметрова услуга във Варна | Нови модели таксита в автопарка правят заявка за още по-добро обслужване

Макар и млада, Hippo Taxi евентуално е най-разпознаваемата таксиметрова компания във Варна. Иновативни, експерти в даването на таксиметрови услуги, разпознати като съвременни и удобни таксита, те имат основно значение в актуалния градски живот на морската столица.

Дългосрочната тактика по която екипа на Hippo Taxi работи интензивно през последните години е възстановяване на цялостното потребителско преживяване. Пред Moreto.net Hippo Taxi споделят, че непрекъснатото възобновяване на автопарка е водещо за по-доброто качество, което оферират, а преди малко са взели ключовете на нови модели коли Хюндай i30 комби.

Новите транспортни средства са с първокласни функционалности за сигурност и усъвършенстват пътническия комфорт и изискванията на работа на таксиметровите водачи. Защото последните са свързани - ухилен и удовлетворен водач - ухилен и удовлетворен клиент. И противоположното.

Изпълнителният шеф на " Hippo Taxi " господин Ивелин Георгиев приема ключовете за новите попълнения в автопарка.

За предизвикването да предоставяш високо равнище на улеснение, експедитивност, софтуерни и съответни решения, бизнес капацитета, в областта на таксиметровите услуги, беседваме с господин Ивелин Георгиев, изпълнителен шеф на " Хипо Такси "

- Г-н Георгиев, по какъв начин съумя за малко време Hippo Taxi се трансформира в знак на невиждано качество, несравним жанр и впечатляващ комфорт?

- Ако работите интензивно и сте доста целеустремени, можете да постигнете доста неща. Благодарение на целия екип продължаваме да осигуряваме улеснение и комфорт, изключително в обстановки, когато други типове превоз не са налични или не са подобаващи за съответната потребност на клиента. Интеграцията на ПОС терминалите в колите, годишното възобновяване на автопарка с чисто нови коли, школата ни за водачи и ежеседмичното им в допълнение образование, софтуерните благоприятни условия, спретнатите транспортни средства и водачи, са това, което избраха нашите клиенти. Вярвам в това, че самичък създаваш шанса си.

- До какъв брой съгласно вас технологиите през днешния ден оказват роля в таксиметровите услуги?

- Съвременните решения, които улесняват хората, са едно от нещата, към които ние постоянно ще се стремим - един път за пасажерите и един път за самите таксиметрови водачи. Затова и опцията да платиш с карта на лидера на такси е едно от доста нововъведения, които извършихме през последните години, а сега можем и да се похвалим. В България сме единственитe с интегриран ПОС терминал в 99,5% от колите си.

Смятам, че необятното приемане на цифровите разплащания измежду нашите клиенти, които са над 40% от общите, дава безапелационен знак, по какъв начин бизнесите трябват да бъдат по-напредничави и отворени към технологиите. Дори и в сектори, в които услугите наподобяват, че са са напълно физически.

Към момента при нас процентът на коли непредлагащи безконтактно разплащане е под 1%, някои водачи имат свои аргументи - ние почитаме личността на хората, с които сме екип, не всяко нещо е непременно.

За малко време успяхме да насърчим приемането на цифрови заплащания и да подобрим цялостното таксиметрово преживяване, както за жителите, по този начин и за интернационалните гости. Те предстоящо се усилват в туристическия сезон във Варна - тогава ясно се усеща по какъв начин таксиметровите услуги улесняват гостоприемството на града. Освен това то е извънредно комфортно за, които имат опция да дават безконтактни карти на своите чиновници, оптимизирайки времето си за по-важни действия в своя бизнес.

- Но какво мислят за нововъведенията самите водачи?

Водещият % от водачи, предлагащи интегриран ПОС терминал, е явен знак за техните визии. За самите тях е ясно, че положителното обслужване е обвързвано с условията на актуалния свят - не просто наложителната непорочност, привлекателност и учтивост, само че и потребление на цифровите решения, и всичко, което дава добавена стойност за комфорта при едно пътешестване.

Съвсем скоро ще бъде реалност новия ни уебсайт, с което ще решим и няколко други потребности на клиентите на Hippo Taxi - да вземем за пример - да избираш за своето пътешестване единствено коли, който прави безконтактно заплащане или да се спреш на лист от водачи, които ти самия си определил като обичани в профила си.

Изградената софтуерна система, положителното образование и мениджмънт, уголемяват преимуществата на Hippo Taxi, освен за клиента, а и за лидера, смекчавайки финансовите му провокации.

Всеки клиент самичък може да реши, както при заплащането на ръка, по този начин и при заплащането с карта - дали и каква сума да остави като бакшиш на водача. С технологии или без - доволният клиент постоянно има метод да покаже отношение, в случай че е удовлетворен или не. За благополучие сътрудниците споделят, че клиентите ни са в действителност разнообразни - факт е, че водачите признават, че с изключение на персонално задоволство от работата и връзката с такива клиенти, те имат нарастване в приходите и така наречен бакшиши.

- Клиентите са избрали вас с причина, само че по какъв начин избира Hippo Taxi своите водачи?

, която предлагаме, дружно с спомагателните образования, е задоволителна. 95% от нашите курсисти приключват образованието и сполучливо се оправят с изпитите си. Стартират сполучлива кариера в таксиметровата промишленост, осигурявайки си преференциални приходи и гъвкаво работно време, което е допустимо да бъде съчетавано даже и с други задължения. Автопаркът на Hippo Taxi им предлага надеждни и модерни коли, атмосферата сред сътрудниците се крепи на концепцията за семейство, единение, благодарност и схващане.

Вярваме, че Hippo Taxi предефинира в допълнение градската подвижност във Варна и знаем, че с изключение на, че е водач в удобното пътешестване, има забележителен стопански и обществен принос за града.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР