Макар и любовта между Ким Кардашиян и Кание Уест да

...
Макар и любовта между Ким Кардашиян и Кание Уест да
Коментари Харесай

Интригата се заплита: Ким и новото ѝ гадже молят Кание за мир

Макар и любовта сред Ким Кардашиян и Кание Уест да завърши от дълго време, а бракоразводното им дело да е почнало, явно рапърът към момента не може да го одобри. Нещо повече - той неуморно спретва обществени циркове на някогашната си обичана и новия ѝ другар, Пийт Дейвидсън. Кание даже се раздели с красивата моделка Джулия Фокс, с помощта на изявленията си в мрежата и нестихващата стихия от усеща към Кардашиян.

Към днешна дата риалити звездата, известна с обилното си дупе, е траяла напред и даже неотдавна даде изявление за "Вог ", в което признава, че не е била щастлива в последните години от връзката си с Кание и за пръв път съобщи обществено за раздялата им. В момента тя е щастлива с комика Пийт Дейвидсън, а рапърът отхвърля да одобри този факт и ден след ден разгласява подигравателни колажи, с които даже заплашва новата половинка на някогашната си жена.

Очевидно Кание към този момент е стигнал прекомерно надалеч, защото през вчерашния ден той самичък разгласява последните си чатове с Ким, в които тя го моли да приключи нападките си към Пийт, тъй като по този метод излага сигурността му на риск. След това, виждайки че Уест разгласява кореспонденцията им, Кардашиян му задава въпроса за какво го прави, а той дава отговор: "Защото получавам известия от най-любимия ми човек на този свят (Ким). Защо да не кажа на всички? ".

Това се случи в края на уикенда, а няколко дни преди този момент Кание показа колаж с щастливи фотоси на Ким и децата им от времената, в които те към момента са били щастливо семейство. Като изложение към обявата Кание още веднъж споделя, че доста мощно се надява двамата да се съберат и да бъдат семейство.

Вчера очевидно е бил доста сложен ден за рапъра, защото бе първият Свети Валентин след раздялата му с Ким. Но въпреки и към този момент да не са дружно, а тя да е разкрила нова обич, той ѝ изпрати цялостен куп рози за празника, доставени с пикап.

По всичко проличава, че безбройните жестове на Кание към някогашната му половинка, към този момент са натежали на Джулия Фокс, която едвам преди седмица разкри, че е сигурна в възприятията си към рапъра и че двамата са щастливи дружно, тъй като тя към този момент е изтрила всички общи фотоси с Уест в мрежата. Също по този начин бе видяна от папараци на летището в Лос Анджелис едвам да сдържа сълзите си. Явно Джулия по този начин и не съумя да изтрие Ким от сърцето на Кание.

Междувременно Пийт Дейвидсън, който се трансформира в същински обект на ненавист от страна на рапъра, се опита да даде звук за примирение сред двамата, като му написал известие, в което го моли за по-добро отношение и че се надява един ден да се запознае с децата, които има от Ким и всички да бъдат другари. Кание обаче е показал цялостен дебелоглав и изцяло изключил опцията той и Пийт да бъдат другари.

Какво още се е случило сред Кание, Пийт и Ким не е известно, само че е реалност, че от тази заран в профила на рапъра в Инстаграм са оставени само две фотоси и всякакво предходно наличие е изтрито.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР