Макар и да звучат невероятно, учените твърдят, че тези начини

...
Макар и да звучат невероятно, учените твърдят, че тези начини
Коментари Харесай

Най-странните видове оргазъм! Има няколко странни начина за достигане до заветната цел без мъж

Макар и да звучат необикновено, учените настояват, че тези способи за реализиране на оргазъм са просвета, а не небивалица.

Оргазъм, предизвикан от извършения, и йогазъм
Поредното научно проучване потвърдило, че участващите в него дами са получили оргазъм по време на тренировки. Неслучайно специалистите предлагат йогата за трениране на тазовите мускули, благодарение на които можете да достигнете неземни преживявания в леглото. Логично, упражненията, които натоварват тази част от тялото, са измежду препоръчваните от учените, достигнали до прозрението за оргазъм посредством тренировки. Повечето от асаните в йогата са подобаващи за подсилване на тазовите мускули, само че ето едно упражнение, което може да ви накара да изпитате мечтаното наслаждение: Легнете по стомах и поставете дланите на пода, в профил на гърдите. При поемане благодарение на ръцете повдигнете гърдите по този начин, че пубисната кост да остане долепена до пода. Оказвайки напън върху ръцете, в тази позиция включете мускулите на краката и дупето. Задръжте по този начин 7 до 10 вдишвания.

Среднощни оргазми
Оказва се, че този тип оргазъм не е мит и също по този начин не е характерен единствено за мъжете. По време на REM етапа на съня – когато се появяват множеството сънища – притокът на кръв към интимната област може да се усили, което в действителност се случва и по време на оргазма.

Нипългазъм
Идва от британската дума за зърната на гърдите – nipple. Теорията на учените е, че когато зърната са подтиквани, в тялото на дамата се отделя окситоцин, който провокира същите вагинални контракции на матката, свързани с оргазма. Това също усилва притока на кръв и може да накара дамата да доближи до жадувания свършек.

Оргазъм със силата на мисълта
Менталното провокиране на физическо наслаждение е композиция от дихателна техника, фикция и фокусиране върху личното тяло и най-съкровени интимни стремежи. Твърди се, че това е още едно от ексцентричните умения на поп сензацията Лейди Гага - да си доставя полово наслаждение посредством силата на мисълта.

Оргазъм при раждане
Едва ли сте очаквали да срещнете думите „ оргазъм” и „ раждане” в едно и също изречение. Колкото и необикновено да звучи, от ден на ден майки приказват за „ оргазмено раждане”. Според тях раждането не би трябвало наложително да бъде мъчително прекарване, а в противен случай – може да бъде толкоз прелестно и възторжено, колкото и моментът на забременяване. Френско изследване открива, че е изцяло допустимо дамите да изпитат оргазъм по време на родилния развой, защото родовият канал се подтиква интензивно при прекосяване на плода през него. И, в случай че за някои дами това е най-болезненият миг от раждането, за други това е моментът на висшо наслаждение, което надвива и блокира чувството за болежка. А самият оргазъм е обвързван с оня мускулен инстикт и финален подтик, който оказва помощ на бебето да се роди.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР