Макар и да завърши при категоричното 118:91 в полза на

...
Макар и да завърши при категоричното 118:91 в полза на
Коментари Харесай

Звездите на Уориърс съсипаха от подигравки играч на Пистънс

Макар и да приключи при безапелационното 118:91 в интерес на " войните ", дуелът сред Голдън Стейт и Детройт не завърши без леко сдърпване сред двата състава. В основата на него бе гардът на Пистънс Родни МакГрудър, който имаше борба с крилото на Главно следствено управление (на МВР) Хуан Тоскано-Андерсън. Тя обаче не приключи с освен това от замяна на реплики, само че един от водачите на калифорнийци - Дреймънд Грийн, разпиля МакГрудър поради дейностите му след мача.

oh my lord Klay Thompson is destroying Rodney McGruder during the postgame show
— Rob Perez (@WorldWideWob)
" Не знам какво е станало, тъй като бях в съблекалнята. Очевидно е, че той се е опитал да отбрани своя съотборник Уейн Елингтън. Кога, по дяволите, Родни МакГрудър стана толкоз отворен? Не знам, имам възприятието, че всеки в Лигата се прави на бабанка през днешния ден. Това е полуда, която не разбирам. Разхожда ми се там като някакъв смелчага и наскърбява наред... Я се разкарай отсам. Никой не се плаши от лошотия Родни МакГрудър, това е някаква смешка ", подигра се Дреймънд на конференцията след края на дуела.

Two minutes straight of Draymond Green going after Rodney McGruder.
— Hoop Central (@TheHoopCentral)
Контузената звезда на Уориърс Клей Томпсън, който особено за този мач бе на коментаторския пулт, също се нахвърли на МакГрудър - " Този пич може да бъде изритан от Лигата скоро, може би по тази причина е толкоз сърдит. Опитва се да стартира нещо като че ли е добър състезател или нещо сходно. Братле, просто се разкарай ", съобщи Томпсън в ефир, момент преди микрофонът му да бъде изключен, с цел да не си навлече повече проблеми.

Draymond and Klay dropped the mic
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Гардът на Детройт Уейн Елингтън пък отбрани МакГрюдър и отвърна на нападките на Грийн и Дреймънд. " Мисля, че е много смешно Дреймънд да се прави на подправен бабанка пред микрофона и да бръщолеви нелепости. Смятам, че е непрофесионално и изобщо не дава отговор на класата на Томпсън да приказва по този начин за кариерата на Родни ", съобщи Елингтън, представен от журналиста Омари Санкофа
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР