Макар и да продаде Игор Тиаго на Лудогорец преди повече

...
Макар и да продаде Игор Тиаго на Лудогорец преди повече
Коментари Харесай

В Крузейро се надяват Лудогорец да продаде Игор Тиаго

Макар и да продаде Игор Тиаго на Лудогорец преди повече от година, в Крузейро не стопират да наблюдават протичащото се с нападателя. Местното издание Superesportes.com разкрива, че в клуба, чийто притежател е бразилската легенда Роналдо, към този момент чакат трансфер на Тиаго през лятото. Причината за това е, че 15% от въпросната сума ще отиде в касата на Крузейро.

21-годишният бразилец прави доста мощен сезон, като досега има 16 вкарани гола във всички шампионати, а 10 от тях са осъществени от началото на годината. Той към този момент притегли вниманието на Андерлехт, на които вкара два пъти в мачовете от Лигата на конференциите.

Понастоящем Тиаго е оценен на 1 милион евро от профилирания уебсайт Transfermarkt.com, само че всички са наясно, че цената му е най-малко двойно по-голяма. Тоест, в случай че Игор Тиаго бъде продаден за 1 милиона евро, в касата на Крузейро, ще влязат 150 000 евро. Ако обаче той бъде платен за 2 милиона евро, то бразилците ще приберат 300 000 евро. Заради това е в техен интерес таранът да се показва колкото се може по-добре, тъй като поради неговата възраст и голова форма, цената му ще пораства.

Иначе той беше платен за тъкмо 620 000 евро от Крузейро при започване на 2022-а година. В момента Лудогорец държи 75% от неговите права.  
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР