Макар и да не се мина без по-малки и по-големи

...
Макар и да не се мина без по-малки и по-големи
Коментари Харесай

Kingdom Come: Deliverance с впечатляващи продажби при дебюта си

Макар и да не се мина без по-малки и по-големи проблеми при старта си, Kingdom Come: Deliverance жъне страховит триумф. Играта излезе тази седмица – на 13-ти, като единствено за два дни се е продала в половин милион копия. Това излиза наяве от обява на GameWatcher. Само в Steam са били продадени над 300 000 копия и над79 000 по едно и също време играещи. Към сегашния миг играта е втората най-продавана на платформата на Valve.

Даниел Вавра, дизайнер на играта, заяви за огромния триумф пред чешка медия, споделяйки, че Kingdom Come: Deliverance е най-скъпата игра, правена в Чехия и коства „стотици милиони крони“.

Играта е средновековно премеждие с извънредно хубав свят, лична история, отворен свят и голям брой характерности. Независимо от упоменатите проблеми, Kingdom Come: Deliverance завоюва незабавно медиите в Интернет.Т.Джей Хефър от IGN я назовава „най-уникалната, запаметяваща се ролева игра, която съм играл в последните години“, а Джордан Хелм от Hardcore Gamer, споменавайки въпреки всичко проблемите, я издига до равнището на Morrowind, Fallout: New Vegas и The Witcher 3 в качеството ѝ на RPG.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР