Макар и да изглежда убеден, че житейският му път минава

...
Макар и да изглежда убеден, че житейският му път минава
Коментари Харесай

Пийт Бутиджидж, новото лице в американската политика

Макар и да наподобява уверен, че житейският му път минава през Белия дом, Пийт Бутиджидж обича да повтаря, че няма нищо общо с върхушката във Вашингтон.

Напротив, този 38-годишен намерено хомосексуален технократ драговолно се базира на опита си като кмет на градчето Саут Бенд в щата Индиана. Той твърди, че там е открил контакт с американските жители, който е доста по-истински от този на елита във федералната столица.

Бутиджидж, който се афишира за центрист, предходната година се хвърли в конкуренцията, която дефинира кой ще е огромният противник на Доналд Тръмп на президентските избори през ноември. За задачата той би трябвало да се пребори с демократически претенденти, които са по-известни на необятната общност, само че са и два пъти по-възрастни от него.

" Пийт ", както нормално го назовават поради труднопроизносимото му име, съумя " да преодолее " младостта си, неналичието си на опит на национално равнище и неналичието на известност и извърши героизъм в първичните избори на демократите в щата Айова, където води съгласно резултатите от две трети от изборните секции.

Той е отличен оратор и се отличава със спокоен и убеден звук, познаване на проблемите, даже и на по-деликатните като геополитиката, и акцентира опита си на военнослужещ, който е прекарал седем месеца в Афганистан.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР