Макар и често критикуван, Асен Блатечки е безспорен секссимвол. Също

...
Макар и често критикуван, Асен Блатечки е безспорен секссимвол. Също
Коментари Харесай

Асен Блатечки: Не съм готов за трето дете

Макар и постоянно подложен на критика, Асен Блатечки е неоспорим секссимвол. Също като учителя си Стефан Данаилов и той не разчита единствено на обаянието, а влага гений и твърдоглав труд в функциите си.

 

Относно новия български сериал „ Клетката “, в който играе ролята на психолога Димитър Пелев споделя, че това е първият сериал, отдаден на живота в женски затвор. За него е повече от извънредно да играе позитивен воин, само че в този ред на мисли признава, че се усеща прелестно в кожата на Димитър Пелев. Било му доста прелестно да снима с готиния екип, въпреки с преобладаващата част от хората на терен да работи за пръв път.

 

Признава, че от две неща зависи дали ще одобри дадена роля или не – да му допадне материалът и несъмнено хората, с които ще снима на терен. В „ Клетката “ доста му харесали другите артисти и снимачния екип, по тази причина нямал никакви съмнения дали да се включи в плана. Категоричен е, че хонорарът в никакъв случай не му е бил водещ дали да одобри даден ангажимент, само че пък и не счита, че би трябвало да се подиграват с хората посредством обидно ниско възнаграждение. Не би приел работа по слаб текст или с екип, на който не има вяра.

 

 

Във втория сезон на „ Дяволското гърло “ играе негативен воин, който му е по-присъщ. С огромно наслаждение се съгласил да взе участие, защото харесал сериала по време на първия сезон и даже го дефинира като един от най-хубавите сериали за последните 20 години у нас. 

 

Макар неприятният воин да се играе по-трудно, Асен Блатечки няма искания какъв ще играе. Важното е ролята да го грабне.

Въпреки, че си бил запазил един месец за лятна отмора, се появил задължението „ Клетката “, само че въпреки всичко съумял да си открадне 10 дни за отдих.

 

В персонален проект е благополучен и продължава да живее с дамата, с която са дружно повече от година. Вече я е срещнал с околните и децата си и всички са доста възхитени от нея. Категоричен е обаче, че му стигат толкова деца и не е подготвен за трето дете.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР