Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година

...
Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година
Коментари Харесай

Галена призна, че има проблеми със здравето

Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година не е била във върховата си форма, тя изрично отхвърли да разяснява несекващите клюки за повода, довела я до това й положение, а точно, че си е изпатила от инжекциите за диабетици, които мнозина използваха, с цел да отслабнат, без да си дават сметка за страшните странични резултати от тях.

 

Всъщност Мама Ураган съумя да се втали толкова бързо, че в един миг тормози почитателите си. Освен това неколкократно анулира участия, а като причина все се изтъкваше влошено здраве. Периодично мълвата носеше и че е припаднала по време на присъединяване. Галена обаче твърди, че прекомерно натоварената й стратегия е главният провинен, довел организма й до тотално безсилие. Именно заради тази причина се налагало да анулира участия.

От известно време насам се приказва, че поради продължителната приложимост на въпросния медикамент, здравословното й положение е съществено влошено, а и са налице някои от страничните резултати от медикамента.

 

Признава, че мислила за огромен концерт във връзка 20-годишния празник на сцената, само че поради влошеното й здравословно положение, си дала сметка, че не е подготвена. Тъй като в последно време не се усеща по никакъв начин добре, отсрочила фантазията си за изява на огромна сцена.

 

Прокрадва се и мълвата, че е спряла да се боде с „ Оземпик “ от няколко месеца насам като най-голямо въздействие за това й решение е оказал брачният партньор й Галин, който изрично й сложил ултиматум – или стопира използването на медикамента, или двамата се разделят.

Източник: Уикенд

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР