Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година

...
Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година
Коментари Харесай

Галена твърди, че претовареният й график е довел организма й до тотално изтощение

Макар хитовата певица Галена да призна, че през последната година не е била във върховата си форма, тя изрично отхвърли да разяснява несекващите клюки за повода, довела я до това й положение, а точно, че си е изпатила от инжекциите за диабетици, които мнозина използваха, с цел да отслабнат, без да си дават сметка за страшните странични резултати от тях.

 

Всъщност Мама Ураган съумя да се втали толкова бързо, че в един миг тормози почитателите си. Освен това неколкократно анулира участия, а като причина все се изтъкваше влошено здраве. Периодично мълвата носеше и че е припаднала по време на присъединяване. Галена обаче твърди, че прекомерно натоварената й стратегия е главният провинен, довел организма й до тотално безсилие. Именно заради тази причина се налагало да анулира участия.

От известно време насам се приказва, че поради продължителната приложимост на въпросния медикамент, здравословното й положение е съществено влошено, а и са налице някои от страничните резултати от медикамента.

 

Признава, че мислила за огромен концерт във връзка 20-годишния празник на сцената, само че поради влошеното й здравословно положение, си дала сметка, че не е подготвена. Тъй като в последно време не се усеща по никакъв начин добре, отсрочила фантазията си за изява на огромна сцена.

 

Прокрадва се и мълвата, че е спряла да се боде с „ Оземпик “ от няколко месеца насам като най-голямо въздействие за това й решение е оказал брачният партньор й Галин, който изрично й сложил ултиматум – или стопира използването на медикамента, или двамата се разделят.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР