Макар годинките да си вървят и някои от любимите ни

...
Макар годинките да си вървят и някои от любимите ни
Коментари Харесай

Момичето, което отряза Леонардо ди Каприо

Макар годинките да си вървят и някои от обичаните ни артисти към този момент да остаряват, продължаваме да изпитваме това необичайно възприятие на блян по невъзможното. Често сме си представяли (особено като тийнейджъри) по какъв начин ще реагираме, в случай че Леонардо ди Каприо да вземем за пример ни предложения на среща. И сме 101% сигурни, че не бихме пропуснали такава опция. Има обаче девойки, които не се тормозят да го отсвирят.

Точно това - да откаже среща с Леонардо ди Каприо - се случва преди години на модела и инфлуенсър Стеф Клер Смит. А толкова любопитната детайлност австралийката разказва сама в скорошния епизод на подкаста KICPOD, който тя води дружно Лора Хеншоу.

Въпросният отвод се случва, когато Стеф Клер Смит е на 19 години и се натъква на артиста в клуб в Лос Анджелис. " Танцувах сама през по-голямата част от нощта и забелязах, че някой ме гледа. Видях познато лице, което носеще една от тези британски шапки, и си помислих, че наподобява като Леонардо ди Каприо ", стартира описа си тя.

Тогава нейна другарка ѝ споделя, че това в действителност е Леонардо ди Каприо. По-късно моделът отива в различен клуб, където още веднъж инцидентно среща Лео. Неговият помощник се промъква през тълпата и се доближава до нея с думите: " Искаш ли да се срещнеш с Лео? " Така тя отива при Леонардо ди Каприо, двамата публично се срещат и даже се целуват по бузите.
 Снимка 614157
Източник: GettyImages

" Мога ли да взема номера ти? Ще се веселя да те заведа на вечеря в някои от най-хубавите заведения за хранене в близост ", ѝ споделя Леонардо ди Каприо. Няколко дни откакто му оставя мобилния си, артистът ѝ изпраща известие с думите, че това е номерът му, на който може да се свърже с него.

Стеф обаче признава, че " в никакъв случай не е дала отговор " на това известие.

" Съжалявам, можем ли просто да се концентрираме върху обстоятелството, че си отрязала Леонардо ди Каприо... ", се включва в диалога продуцентът на шоуто Манди.

Стефани прибавя, че в този миг към този момент се е срещала с настоящия си брачен партньор Джош Милър и е била щастливо влюбена. Тя си спомня по какъв начин онази вечер му се е обадила, с цел да му каже какво се е случило. А вместо да ревнува, той е бил впечатлен от обстоятелството, че гаджето му го смъква не какъв да е, а самият Леонардо ди Каприо. Джош и Стеф се женят през 2019 година и имат едно дете, наследник Харви, роден през 2021 година

Междувременно, през август предходната година, Лео се раздели с приятелката си Камила Мороне, с която имаше четиригодишна връзка, напомнят от Daily Mail. Оттогава името му е свързвано с това на Идън Полани, Джиджи Хадид и Мая Джама. И да, общо взето, артистът се придържа към един вид девойки - млади и красиви модели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР