Макар до финала на Денсинг Старс“ да има още доста

...
Макар до финала на Денсинг Старс“ да има още доста
Коментари Харесай

Зрителското гласуване изпраща д-р Неделя Щонова на финала на „Денсинг Старс“

Макар до финала на „ Денсинг Старс “ да има още много време, наподобява още занапред е ясно кой е с най-големи шансове за победа.

Тв докторката Неделя Щонова, е безспорен любимец на публиката и постоянен водач по зрителски гласове. Както и да я оцени журито, зрителският избор постоянно я е изстрелвал до първото място за вечерта и няма причина тази наклонност да се промени отсега нататък.

 

В тазгодишното издание на шоуто има много звезди, които са меко казано тромави на паркета, само че не липсват и такива, които с времето започнаха да танцуват съвсем като експерти. Сред тях изпъкват Дара, Папи Ханс, Натали Трифонова и Ивет Горанова.

На фона на всички останали обаче, една участничка изпъква и събира фенска маса, с която не може да се похвали никой от останалите и това е доктор Неделя Щонова.

 

Изключвайки последния излъчен досега епизод, Щонова постоянно бива подложена на критика от журито по всевъзможни параграфи, неведнъж изцяло необясними за редовия човек пред тв приемника. Благодарение на зрителската обич обаче, тя постоянно е в челото на финалната ранглиста и тази обстановка се повтаря ежеседмично.

Отначало малкия екран съобщаваше единствено оценките на журито и кой отпада от надпреварата, само че масираната рецензия в обществените мрежи принуди екипа да стартира да разгласява и цялостното класиране на журито, феновете и финалните резултати, образуващи се като общ брой от резултатите в първите две графи.

 

Откакто тази информация видя бял свят, стана ясно, че единствено доста неприятен шанс или знамение може да помръдне докторката от първото място до самите финали.

Едва предишния вторник фенове и жури бяха на едно мнение – че Неделя Щонова и сътрудникът й Атанас Месечков, са се показали най-добре за вечерта.

 

Тя е една от дребното тазгодишни участнички, за които в мрежата не могат да се видят никакви отрицателни оценки. Всички са възхитени от метода, по който наподобява на 52 години, от метода, по който танцува, от държанието, интелекта и харизмата й… Дори в случаите, в които журито я подлага на критика основателно, зрителското мнение е, че отрицателните оценки са подбудени от злоба от страна на съдийките, вместо от действителни проблеми в осъществяванията й.

 

Няма никаква причина доктор Щонова да изгуби безрезервната зрителска обич, което я трансформира в сигурен финалист, без значение от оценките на съдиите отсега нататък.

Ако доктор Щонова победи, това ще е успех и за колегата й Наско Месечков, който през годините се трансформира в самобитна емблема на танцовото шоу, само че в никакъв случай до момента не го е печели

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР