Макар Деси Стоянова да води Преди обед“ от немалко време

...
Макар Деси Стоянова да води Преди обед“ от немалко време
Коментари Харесай

Деси Стоянова към Сашо Кадиев: Липсваш ми!

Макар Деси Стоянова да води „ Преди обед “ от значително време с новия си сътрудник Петър Дочев, тя наподобява към момента не е привикнала напълно с смяната и продължава да тъгува за сина на Катето Евро – Сашо Кадиев, с който стартираха като екранни сътрудници през 2012 година и минаха през няколко стадия в професионалните си връзки. Те ту се търпяха с лекост, ту откровено не се понасяха, до момента в който най-после освен се трансфораха в тандем на екрана, а и в другари в живота.

 

В изявление, водено от Сашо Кадиев, отдадено на кариерното развиване, Деси Стоянова призна: „ Липсваш ми! “. Деси, която този август ще чукне 49 години издаде, че към този момент му го е споделяла, както и в кои моменти тъкмо е усещала най-осезаемо отсъствието му.  За аудиторията си онлайн обаче не споделиха тези детайлности. Вместо това Деси приказва за професионалния си път и трудностите, които е трябвало да преодолее, за рисковете и по какъв начин се е трансформирала.

 

За последното доста й оказал помощ Сашо, който към този момент се изявява в „ Аз обичам България “, още веднъж по bTV. Именно това била и ябълката на раздора посред им при започване на взаимната им работа. Деси подхождала съществено и отговорно към всяка задача като публицист със стабилен опит, отразяващ политически и интернационалните тематики, до момента в който Сашо бил цялостна нейна диаметралност с безгрижното си и умерено държание, което от време на време напряко било лековато, нервирал постоянно колежката си.

Той е безапелационен, че човек би трябвало повече да се забавлява и го правел, което нееднократно се оказвало същинско тестване за екранната му партньорка. В първите сезони на „ Преди обед “, разликите и несъгласията посред им, изпъкваха блестящо, даже се случваше двамата да спорят в ефир с по-остър звук и нищо не оставаше прикрито от феновете. Тандемът нееднократно е споделял през смях, че когато се карали, се карали, когато се харесвали, се харесвали и допълват, че връзките им се развили пред феновете.

 

Най-големият проблем, пред който било изправено разцъфването на дружбата им, били постоянните закъснения на Сашо Кадиев, на който по никакъв начин не му било елементарно да съчетава ежедневните си ранни изяви в тв ефира с актьорската си специалност. Дори и това обаче от време на време било незадоволително за Деси да го извини. На всичкото от горната страна Кадиев допринасял за напрежението, основано от закъсненията му, с разнообразните си пояснения, които от време на време били повече от чудновати.

 

Сред най-интересните били запушване, злополука, проблеми с перисталтиката, развалена тревога и даже бране на билки на Еньовден, като последното бе смешка, с която артистът се опита да разведри ситуацията през 2021 година в един от последните епизоди на предаването преди лятната почивка.

 

Година по-рано артистът попадна в злополука с тир и тогава се появи с 20-минутно забавяне в предаването и шашна с обяснението, че до момента в който пътувал към bTV, камионът избутал колата му от пътя, само че за шанс се разминал единствено с материални вреди.

Веднъж пък от бързане влетял в студиото с плонж и се метнал на земята.

Сякаш всичко това не е задоволително, а Кадиев постоянно изпитваше толерантността на колежката си с фриволните си изцепки в ефир, както и с честото й спиране по време на изявленията.

 

С времето Деси и Сашо взаимно се трансформирали – той станал по-отговорен и порядъчен, а Деси се поотпуснала, прихващайки очевидно от постоянно приповдигнатото въодушевление на сътрудника си и по-лекото му наличие в ефир.

Сашо нееднократно е споделял, че с времето с Деси просто се заобичали. Той също не крие, че при започване на взаимната им работа по никакъв начин не се харесвали с колежката му, само че в последна сметка всеки съдействал с нещо за смяната у отсрещния и почнали да се допълват. Именно това ги трансформирало в топ тандем години наред, поради това през днешния ден си липсват. Двамата не престават да са близки другари и постоянно се чуват по телефона, с цел да си споделят.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Деси Стоянова Сашо Кадиев Преди обед btv Аз обичам България
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР