Макар дъщерята на Ванко 1, Ивана Главчева, упорито да отрича

...
Макар дъщерята на Ванко 1, Ивана Главчева, упорито да отрича
Коментари Харесай

Неволно се издадоха! Джизъса и хубавата Ивана инкогнито на почивка в Испания (СНИМКИ):

Макар дъщерята на Ванко 1, Ивана Главчева, настойчиво да отхвърля всякаква връзка с Благой Георгиев, очевидно истината въпреки всичко е друга. Припомняме, че екс-футболистът обществено й се изясни в обич малко преди да завърши развода си с Полина, след което тя гневно отхвърли да има алъш-вериш с спечелилия от „ Сървайвър “. Междувременно обаче Благо и таткото на Ивана, небезизвестният рапър от предишното Ванко 1, не престават да споделят общи фотоси и да демонстрират забележителна мъжка дружба.

В момента и Джизъса, и Ивана, са на отмора в Барселона, което напълно естествено води до извода, че са дружно, въпреки и да не разгласяват настойчиво общи фотоси. Благо празнува по едно и също време любовта и свободата в перлата на Каталуния. Там той събира слънчеви лъчи в компанията на магнетичната Ивана, разкриват техни постове в Инстаграм. Макар да са се щракнали по настрана на независими фрагменти, за никой от приятелското им обграждане не е загадка, че влюбените гълъбчета са на обща почивка.

 Ивана Барселона

Футболистът завърши развода си преди дни и към този момент по документи е свободен мъж, въпреки сърцето му да е заето от дамата с основно “Ж ” – наследничката и управител на една от най-успешните и търсени дентални клиники у нас – V1 Dental Clinic.

Джизъса обществено се изясни в обич на Ивана преди месец в предаването “На Кафе ”. Там чаровникът описа, че за пръв път в живота си е срещнал дама, която съчетава естествена хубост, разсъдък, изискани маниери и бизнес усет.

 Благо Барселона

Красавицата е щерка на рап легендата Ванко 1 и дружно с братята си менажира денталната клиника V1 Dental Clinic. От изявленията в Instagram профила на клиниката @v1_clinic постоянно виждаме в деяние най-малкото дете на Ванко 1 – Ивана зад регистратурата, където съблюдава за правилното попълване на всички заявления от страна на десетките пациенти дневно, идващи от цяла България. По този метод Ванко 1 бил сигурен, че няма да има недоразумения, които да уронят престижа на клиниката.

Е, очевидно е пристигнало време за почивка и вместо на рецепцията, красивата пловдивчанка събира загар в Барселона с влюбения Благой.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР