Макар Дара Екимова да не иска да оповести публично кой

...
Макар Дара Екимова да не иска да оповести публично кой
Коментари Харесай

Ето го тайния годеник на Дара Екимова

Макар Дара Екимова да не желае да оповести обществено кой е младежът, чийто годежен пръстен носи, не се старае чак толкова доста да го скрие.

 

Младият мъж бе видян в публиката на финалите на „ Като две капки вода “, където певицата се подреди на четвърто място, а годеникът й я поддържаше от първия ред. Камерите на „ Капките “ също не подчертаваха на тайнствения избраник. Зрителите обаче получиха опцията да го видят доста пъти, защото бе седнал тъкмо зад Веселин Маринов.

 

При все, че лицето му да не бе на фокус, се забелязваше задоволително добре, че да направи усещане на близките. Припомняме, че няколко месеца по-рано певицата се появи с него на празненството на bTV, с което бе поставено началото на есенния сезон.

Не е ясно обаче дали годежът се е случил преди или след празненството, поради обстоятелството, че Дара пази ревниво персоналния си живот.

 

В „ Капките “ тя сподели, че въпреки да е сгодена, не прави проекти за брак. Тя приема годежа им като по-високо ходило във връзката с въпросния юноша, само че сватбата към този момент щяла да изчака. Несъмнено Дара се вълнува по-силно от кариерата си.

 

Това, което се знае е, че двамата са се срещнали около работата си, само че не излиза наяве дали момчето е в музикалния отрасъл или просто е открило връзка с нея по време на присъединяване. Другото, което се знае е, че предлагането за брак е било направено в курорта Боровец.

След своето осъществяване на финала на „ Капките “, Дара изпрати въздушна целувка на годеника си. Той обаче не се вижда на фотосите от заведението на Кремена Халваджиян, където е било празненството след финала. Предполага се, че е отказал да застане пред камерите или е помолил да не разгласяват фрагментите, в които е влезнал.

 

Не става обаче ясно за какво е цялата тази загадъчност към бъдещия брачен партньор на Дара. Факт е обаче, че в случай че никой не знае кой е мъжът до нея ще се избегнат тоновете злословия при възможна разлъка. А и да не пропущаме максимата, че щастието обича тишината.

Инфо: Уикенд

Тагове: Дара Екимова „ Като две капки вода “ Веселин Маринов кремена халваджиян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР