Макар да участва в The Gray Man - един от

...
Макар да участва в The Gray Man - един от
Коментари Харесай

Това ли е новият Джеймс Бонд

Макар да взе участие в The Gray Man - един от най-актуалните филми на Netflix, който беше предстоящ месеци наред, Реге-Жан Пейдж продължава да е обвързван най-много с ролята, която го направи прочут - Саймън Басет в Bridgerton.
 The Gray Man, Netflix, братята Русо, Райън Гослинг и оповестеното продължение на кино лентата
Приключиха ли Netflix с The Gray Man

Ето какво се задава

34-годишният артист може и да желае да избяга от облика на секссимвол, натрапен от сериала, само че ще му е мъчно.

Още повече, че точно ролята на Басет му печели присъединяване в The Gray Man. Според самия Пейдж режисьорите Джо и Антъни Русо го избират за кино лентата си, след възторжените мнения на съпругите им за Bridgerton, споделя той пред The Tonight Show.
 Снимка 582655

Братята Русо стигат и по-далеч в хвалбите си за британския артист - съгласно тях той е идеалният " правоприемник " на Даниел Крейг като Джеймс Бонд. " Той е приказен. Притежава повече харизма в кутрето си, в сравнение с множеството хора имат в цялото си тяло ", споделя Джо Русо пред RadioTimes.com.
 Снимка 582656

И добавя, че на драго сърце биха го гледали даже по какъв начин чете на глас телефонния справочник. Без подозрение въпросът кой ще е новият сътрудник 007 е един от най-актуалните в киносредите, а ролята ще е голям плюс за кариерата на Реге-Жан Пейдж. Дали обаче ще я получи следва да разберем.

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР