Макар да сме видели едва два епизода от комедийния сериал

...
Макар да сме видели едва два епизода от комедийния сериал
Коментари Харесай

Комични недоразумения и неочакван обрат в Много мой човек

Макар да сме видели едвам два епизода от комедийния сериал " Много мой човек " , сме сигурни, че желаеме да изгледаме целия първи сезон на един мирис.

Нови проблеми пред Миро и бригадата му в " Много мой човек "

Някои въпроси би трябвало да получат отговори

Това няма по какъв начин да стане, несъмнено, тъй като все още нов епизод се пуска веднъж седмично, само че пък това ни подклажда интереса още повече. До момента успяхме да се срещнем с основните настоящи лица и главните техни проблеми.

В трети епизод и проблемите, и смешните обстановки ще продължат с цялостна мощ. Миро (Башар Рахал) ще продължи да се чуди по какъв начин да скрие от Виктор (Юлиян Малинов), че брачната половинка му е избрала да продължи живота си с различен мъж. И то не какъв да е, а идващият им огромен клиент Майкъл Петров (Сотир Малев).

В същото време самият той ще сложи верността на личната си брачна половинка под подозрение, тъй като е схванал, че има среща с незнаен за него мъж. Дали ще разберем кой е мистериозният Спас и какво общо има с Даниела не е ясно, само че пък е ясно, че проблемите за Петър (Калоян Катинчаров) не престават.
 Калоян Катинчаров,
Калоян Катинчаров - от служител на реда в " Братя " до занаятчия в " Много мой човек "

Актьорът за новия комедиен сериал, за работата с Башар Рахал и Юлиян Малинов и за героя му Петър

Младият и доверчив занаятчия от ден на ден стартира да схваща, че баба Надка, при която живее, ще му вгорчава живота. Няма да ѝ е елементарно и на Ивана, която ще бъде неприятно сюрпризирана от Джими тъкмо преди да направи дебюта си на сцена.

" Много мой човек " е довечера от 20 ч. по NOVA
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР