Макар да се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист

...
Макар да се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист
Коментари Харесай

Никол потвърди за раздялата с Гришо

Макар да се подозираше, че Никол Шерцингер и българският тенисист Григор Димитров към този момент не са дружно, до момента никой от тях не удостовери публично тази информация. До през днешния ден изказванието главно се базираше на клюки, както и на източници, близки до някогашната двойка.

По-наблюдателните им фенове споделяха това мнение, отбелязвайки, че двамата от дълго време не са били дружно на едно и също място. Григор даже не участва на рождения ден на Никол, който тя отпразнува на родното си място - Хавайските острови.

Сега обаче певицата призна за раздялата им, освен това напълно непринудено. В момента тя е част от журито на Австралия търси гений, като на кастингите не се тормози намерено да флиртува с участниците от мъжки пол. Забелязала този факт, колежката ѝ Люси Дюрак, която също е арбитър в шоуто, се пошегува, че към този момент е намерила подобаващ австралиец за красивата брюнетка, написа dir.bg.

При театралната изява на различен господин, Никол извика: "Хайде, свободна съм ". По този метод певицата доброволно удостовери, че взаимният ѝ път с тенисиста е завършил, поставяйки един път вечно завършек на спекулациите за взаимоотношенията ѝ с Григор.

Изказването ѝ свидетелства, че тя е подготвена да продължи напред с нова половинка до себе си.

Сякаш, с цел да означи взетото решение, през вчерашния ден тя промени прическата си. Дамите споделят, че точно преобразяването на косата е първият симптом, за нов стадий в живота и Никол, сякаш, го потвърждава.

Тя разгласява в формалната си Инстаграм страница фотоси, на които се вижда, че си е направила бретон. На фрагментите тя наподобява зашеметяващо, облечена в светлорозово бюстие и пола с висока талия, които акцентират формата на тялото ѝ.

За да приключи визията си, тя се е спряла на сандали на висок ток в същия цвят и е наметнала върху раменете си дълго бяло сако.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР