Макар да са минали едва два месеца от раждането на

...
Макар да са минали едва два месеца от раждането на
Коментари Харесай

Николета Лозанова се завърна към професионалните си ангажименти само 2 месеца след раждането

Макар да са минали едвам два месеца от раждането на втората й щерка, която е плод на любовта й с Ники Михайлов, Николета Лозанова сподели изумително плосък стомах. Ако фотографията несъмнено е настояща, каквото усещане основава последният пост на плеймейтката в обществената мрежа.

 

Към фрагменти, за които театралничи пред огледалото в хотел в Милано, Николета написа: „ Обратно в играта “. Тя съумя да удиви всички с плоския си стомах, какъвто имаше и преди да забременее, което си е напряко за завиждане.

 

Близки до брюнетката издават, че с цел да реализира този забележителен резултат след раждането, тя се подложила съвсем незабавно на строга диета, която й разрешавала да употребява само 2 твърдо сварени яйца дневно и парче краставица, а в утринното си кафе добавяла по няколко капки обезмаслено мляко. Очевидно зверските рестрикции откъм храна, са дали резултат.

Така и не става явен мотивът, заради който плеймейтката, която кръсти новородената си щерка Борислава на известния й дядо – някогашният началник на БФС Борислав Михайлов, е в Милано. Очевидно акцентът е, че се е върнала още веднъж към професионалните си задължения.

 

Както е известно, Николета има и щерка Никол, която е от брака й с футболиста Валери Божинов. Освен, че се изявява като модел и инфлуенсър, плеймейтката има и бизнес с червила.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР