Макар да произвежда третият най-продаван в света електромобил в лицето

...
Макар да произвежда третият най-продаван в света електромобил в лицето
Коментари Харесай

BMW i Vision Dynamics е конкурент на Tesla Model 3… в бъдеще време

Макар да създава третият най-продаван в света електрически автомобил в лицето на i3, BMW към момента е надалеч от това да бъде общопризнат като главен състезател измежду производителите на електрически коли. Но баварците желаят да трансформират това, откакто преди дни оповестиха, че до 2025 година ще имат 25 „ зелени” модела, от които 12 ще са напълно електрически.

BMW бе първият премиум производител, който стартира електрическия суббранд, в който сега се подвизават i3 и i8. Първият към този момент е с освежен дизайн, по-голяма батерия и спортна i3s версия, до момента в който вторият има и открита версия. Но същинският си капацитет BMW i ще разкрие тогава, когато стартира дълго чакания i5.

Това не е ясно по кое време ще се случи, само че във Франкфурт BMW даде поръчка, че въпреки всичко ще се случи. Това стана с BMW Vision i Dynamics, който е предвестител на електрически седан, който няма по какъв начин да избяга от сравненията с Tesla Model 3, въпреки едно BMW да е мъчно да бъде наречено налично.

Концепцията е с размерите на BMW 3 Series, само че с визия “Gran Coupe” и подправен „ бъбрек” начело. Едно е несъмнено, i Dynamics Concept наподобява извънредно атрактивно от всеки един ъгъл. Тази визия може да бъде наречена хубава или грозна от разнообразни хора, само че няма подозрение, че е атрактивна, по тази причина и използвах това определение.

И в този момент значимите неща без значение, че BMW не сподели доста по тематиката. Баварците настояват, че техният модел може да измине 600 км, да доближи оптималната скорост 200 км/ч и да форсира до 100 км/ч за единствено 4 секунди. Всичко това е впечатляващо… най-малко на хартия.

Нищо не бе казано за серийния модел.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Електричките може и да са красиви: Mercedes EQA Concept

Bugatti Chiron счупи върха за ускоряване до 400 км/ч и прекъсване на място

I.D. CROZZ e част от електрическото бъдеще на Volkswagen
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР