Макар да премина от в през 2019-a за сума от

...
Макар да премина от в през 2019-a за сума от
Коментари Харесай

Интер дължи над 50 милиона на Ман Юнайтед?

Макар да мина от в през 2019-a за сума от порядъка на 75 милиона паунда, " нерадзурите " към момента дължат 2/3 от тази цифра или някъде към 50 милиона, оповестява през днешния ден " Кориере дело спорт ".

Италианското издание добавя, че първоначалнта сделка сред двата отбора е гласяла, че сумата за нападателя би трябвало да бъде изплатена в границите на две години, само че през този сезон миланският гранд е пропуснал заплащания по договорката, което пък разрешава на " алените дяволи " да изискат оставащата сума едновременно.

Това сигурно би било много сериозен финансов удар за Интер, който, както и всички останали тимове в Европа, е съществено потърпевш финансово от пандемията COVID-19. Само преди дни притежателите от " Сунинг " обявиха, че търсят нови сътрудници в издържането на клуба, въпреки да потвърдиха уговорките си към лидера в Серия " А ".

От британският отбор ще се опитат да разрешат казуса до лятото, защото от там се надяват тези пари да бъдат употребявани в трансферните им проекти през идващото лято, а " Кориере " добавя, че различен вид е " алените дяволи " да договорят договорка за състезател на Интер вместо дължимата сума.
Серия А 25 кръг, сряда 3 март  Парма 22:45предстои  Интер
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР