Макар да не записа особено убедително начало на сезона, Ема

...
Макар да не записа особено убедително начало на сезона, Ема
Коментари Харесай

Ема Радукану стана глобален посланик на Porsche


Макар да не записа изключително безапелационно начало на сезона, Ема Радукану продължава да жъне триумфи отвън корта. След триумфа ѝ на US Open голям брой маркетинг специалисти предвиждаха, че тийнейджърката ще се трансформира в магнит за спонсори, като тази прогноза става все по-вярна.

Днес стана ясно, че Радукану е новият световен дипломат на Porsche. Световната №13 към този момент снима първата си фотосесия за немския авто колос, който я приветства уместно в своите редици и в това време на процедура удостовери присъединяване и на WTA 500 шампионата в Щутгарт през април.

„Добра пристигнала в тенис фамилията на Porsche, Ема Радукану. Едва на 19 години и към този момент шампионка от Големия шлем, нашият нов дипломат е при започване на страхотна кариера. Радваме се, че ще бъдем до теб и нямаме самообладание да те забележим в деяние на Porsche Tennis Grand Prix“ – гласи обявата на компанията в Twitter.

„Много съм щастлива да бъда част от фамилията на Porsche в качеството си на формален дипломат на марката. Готова съм за всеки миг от взаимното ни пътуване“ – написа от своя страна Радукану.

В момента Радукану е в Маями, където ще стартира присъединяване си в WTA 1000 шампионата с мач против Катерина Синякова или квалификантка.

Кадри от фотосесията на Ема Радукану за Porsche можете да видите в нашата изложба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР