Макар да не вдигат телефоните си, политиците използваха Фейсбук, за

...
Макар да не вдигат телефоните си, политиците използваха Фейсбук, за
Коментари Харесай

Политическите реакции на задържането на бившия премиер Бойко Борисов

Макар да не подвигат телефоните си, политиците използваха Facebook, с цел да изразят мнение за ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов, заяви БНР.

"Няма никой над закона! ", написа депутатът от "Продължаваме смяната " Настимир Ананиев, цитирайки премиера Кирил Петков. И добави: "Бойко Борисов е арестуван и Министерство на вътрешните работи претърсват къщата му- споделих Ви, че предстоят положителни вести! ".

"Много майки съм разплакал… пристигна и моят ред ", с този откъс от “Индже” на Йордан Йовков се включи във Facebook съпредседателят на "Демократична България " и ръководител на Комисията по вътрешен ред Атанас Атанасов.
От Демократична България обаче споделиха, че ще създадат коментар, откакто от Прокуратурата създадат публично изказване.

"Game Over! (Играта свърши!) ", написа спортният министър Радостин Василев от квотата на "Има подобен народ ".

"В 20.00 часа, служители на реда без коли, цивилни, които правят обиск без наличие на юрист е по-скоро Гестапо, в сравнение с каквото и да било друго ", уточни Даниел Митов от ГЕРБ.

"Премиерът Кирил Петков на няколко пъти беше поканен в Народното събрание, вместо това изпрати полиция в дома на водача на позицията Бойко Борисов. Това има темперамент на политическа принуда ", разяснява Томислав Дончев.

"Обаждат се от цялата страна и се готвим за митинги. Вече сме уведомили управлението на Европейската национална партия за протичащото се, измежду които Доналд Туск, Антонио Лопес и др ", сподели от своя страна Никола Николов от ГЕРБ.

А депутатът от ГЕРБ Любен Дилов разяснява: "Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда... Много сложна задача за ръководещите, тъй като заповедта за арест въпреки всичко изисква да се сформира изречение с подлог и сказуемо...Но пък превъзходен метод да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и така нататък В селото на въртоглавите всеки ден е панаир! ".

От Българска социалистическа партия обявиха че ще разясняват в петък в Народното събрание, когато имат повече изясненост за провежданата акция.

"Акцията наподобява извънредно доста на показна акция. Засега знаем единствено това, което оповестяват медиите. От медии разбрах, че повече от час не е пускан юрист. Мисля, че това не е визията ни за народна власт ", разяснява кметът на столицата Фандъкова.

От Брюксел евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев уточни: "Много е необичайно, че когато на следващия ден в България идва министърът на защитата на Съединени американски щати и българското държавно управление има да взима доста съществени решения за поддържа за даване на отбранителна техника на Украйна, публичното мнение се измества върху въпроса за обиски и арести на съществени политически лица от опозицията ".

Колегата на Андрей Ковачев - евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков беше нощес пред дома на Бойко Борисов в Банкя. Там той сподели, че е известил сътрудниците си от Брюксел за протичащото се.

"Когато не можеше да се оправиш със своята политическа съпротива, пращаш Министерство на вътрешните работи. В каквото и да е бил упрекван ГЕРБ в предишното, в никакъв случай не са си разрешавали сходни мерзости. Има метод, по който можеш да водиш следствие и да правиш какво искаш. Начинът не е да изпратиш полиция в 20.00 часа вечерта пред внуците и децата. Това могат да го създадат единствено слаби хора, които нямат никакъв различен инструментариум да се преборят със своите политическо съперници ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР