Макар да не вдигат телефоните си, политиците използваха Фейсбук, за

...
Макар да не вдигат телефоните си, политиците използваха Фейсбук, за
Коментари Харесай

Реакции на политиците на новината за задържането на бившия премиер Бойко Борисов

Макар да не подвигат телефоните си, политиците използваха Facebook, с цел да изразят мнение за ареста на някогашния министър председател Бойко Борисов.

„Няма никой над закона!“, написа депутатът от „Продължаваме промяната“ Настимир Ананиев, цитирайки премиера Кирил Петков. И добави:

„Бойко Борисов е арестуван и Министерство на вътрешните работи претърсват къщата му- споделих Ви, че предстоят положителни вести!“.

„Много майки съм разплакал… пристигна и моят ред“, с този откъс от “Индже ” на Йордан Йовков се включи във Facebook съпредседателят на „Демократична България“ и ръководител на Комисията по вътрешен ред Атанас Атанасов.

От Демократична България обаче споделиха, че ще създадат коментар, откакто от Прокуратурата създадат публично изказване.

„Game Over! (Играта свърши!)“, написа спортният министър Радостин Василев от квотата на „Има подобен народ“.

А депутатът от ГЕРБ Любен Дилов разяснява:

„Опитват се да арестуват Бойко, Менда, Влади Горанов и Севда… Много сложна задача за ръководещите, тъй като заповедта за арест въпреки всичко изисква да се сформира изречение с подлог и сказуемо…Но пък превъзходен метод да се отклони вниманието от решенията за форсмажора, ние в НАТО ли сме, или не, цените на тока, горивата, олиото и така нататък В селото на въртоглавите всеки ден е панаир!“.

От Българска социалистическа партия обявиха че ще разясняват на следващия ден в Народното събрание, когато имат повече изясненост за провежданата акция.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР