Макар да не се нарежда сред най-атлетичните участници в тазгодишното

...
Макар да не се нарежда сред най-атлетичните участници в тазгодишното
Коментари Харесай

Рапърът и звезда в новия сезон на „Игри на волята“ Павел Николов: От дрогата ме спасиха първите ми 7 години

Макар да не се подрежда измежду най-атлетичните участници в тазгодишното издание на „ Игри на волята “, рапърът Павел Николов безспорно е един от най-запомнящите се. Стратегиите, които чертае в резиденцията, стопанството и на Брега на отчаянието, геройските му битки на арената и ефектният му външен тип, го трансфораха в същински любим на феновете. Мнозина от тях към този момент му стискат палци да стигне до финалната фаза на екшън формата.

 

Рапърът признава, че е почитател на риалитито от втория му сезон и още от този момент почнал да мечтае един ден да е измежду участниците. Не бил сигурен обаче във опциите си да се оправи с сходно предизвикателство. Именно поради тази му неустановеност дълго време отхвърлял концепцията да стане част от „ Игрите “.

В продължение на 4 години натрупал самонадеяност и съумял да се раздели с неприятните си привички и разрушителния му метод на живот, поел по различен път със спортно всекидневие, с помощта на което събрал храброст и в последна сметка приел предизвикването. Към днешна дата се радва, че го е направил.

 

След края на надпреварата и видяно през призмата на времето, рапърът признава, че е имал няколко сложни момента, когато физическото натоварване на арената и глада на Брега на отчаянието се прибавяли и свръхемоционалността му, неналичието на околните хора и изключително на обичаната му Кристина, му изпивали силите до капка.

Тези мрачни мисли обаче изчезвали всякога, щом излезел на арената и водещият Димо Алексиев викнел „ Екшън! “. Осъзнавал, че това премеждие е един път в живота и няма да се повтори.

 

Гордее се със себе си, тъй като не се поддал на душевни и физически недостатъци. Твърди, че всяка компликация, която фенът може да си показа, че може да бъде изпитана от участник, я е усетил умножена по 10.

Разбира се имал и травми, само че не били задоволително тежки, че да го извадят от играта. При конфликт с различен участник в риалитито си натъртил ребрата, само че лекарите споделили, че могат да му дадат единствено обезболяващи и че ще минат до месец, в случай че не ги натоварва. Тъкмо почнал да се пооправя, когато ги наранил още веднъж, само че в друга борба. Почувствал се още по-зле от първия път. Контузил си и ставата на палеца на левия крайник, която откакто се подула, станала патладжанен цвят. Не можел да си обуе даже маратонката, имал и дребни охлузни рани…

 

Не е имал опция да се премери вътре в риалитито в най-слабия се интервал. Вечерта, когато завършило присъединяване му обаче, атакувал най-близката бакалия, където изял голямо количество храна, както и на идната заран. Като се прибрал в София към този момент бил погълнал толкова доста храна, че не можел да каже с акуратност какъв брой е измършавял в играта. По негова груба преценка обаче, е свалил сред 8 и 10 кг.

 

Още с влизането във формата, се целел във второто място, борел се да го реализира. Твърди, че съгласно него за последна победа по-голям късмет имат спортисти във върхова форма на международно равнище.

 

Твърди, че Венци Венц, с който се разделиха в края на предходната година, не му липсва, тъй като и преди да го срещне е излизал самичък на сцената. Не му липсва и като другар, тъй като не са се изгубили като такива.

Според него, в случай че въобще в миналото се съберат още веднъж, то ще е в доста отдалечен проект. На този стадий следват правилото, че няма по какъв начин да се роди ново от нещо остаряло, в случай че остарялото не е умряло изцяло.

 

С приятелката му Кристина Нгуен живеят дружно, само че не възнамеряват женитба и деца. Просто се любуват на времето си един с различен. Павел не крие, че има своите запаси към брака. Разбира функционалността му чисто юридически и не бяга от сходна стъпка, само че за него любовта е ежедневен избор.

„ Едно „ Да “ през днешния ден няма тежест след десетилетие. Любовта не е автограф! Иска ми се да имам 700 деца, само че нямам доверие в предварителните проекти. Колкото чеда ми предложи животът, с толкоз бих се справил “., безапелационен е той.

 

Признава, че най-трудният му миг в персонален проект, е загубата на татко му, който напуснал този свят поради израстък в мозъка. На 10 декември Павел навършил 11 години,  татко му умрял на 31-ви. Не бил квалифициран, не бил кален душевен, не знаел по какъв начин да се оправи с неналичието на толкоз непосредствен човек. Понесъл я по допустимо най-лошия метод – затворил се в себе си и трансформирал загубата в своя болежка. Неможейки да нарани света, наранявал себе си, без да осъзнава, че по този начин предизвиква болежка на околните си. Имал проблеми и с опиатите, които преодолял доста мъчно.

 

Това, което му помогнало да се откаже от опиатите, били първите 7 години, дадени му от родителите му. Осъзнавал, че това, което прави, е неприятно и вечер не можел да заспи умерено. Това се натрупвало ден след ден, до момента в който в един миг просто ескалирало и тогава решил, че би трябвало да избяга от разрушителния метод на живот.

 

Заедно с опиатите на 18-годишна възраст отказал и обичайните цигари. Дори твърди, че те му били доста по-трудни за отричане и в продължение на 3 месеца, вяска нощ се заричал, че ще ги спре, само че на сутринта абстиненцията и слабостта го побеждавали още веднъж. Когато най-сетне съумял да ги откаже, месеци наред имал тикове – търсел ги с ръка…

 

Бил привързан и към видеоигрите, само че към днешна дата играе единствено когато се съберат с другари – нещо, което животът прави мъчно постижимо.

 

Доста години след кончината на татко му, майка му се омъжила още веднъж. Показала му, че любовта не свършва, до момента в който самичък не се откажеш от нея. Намира влюбването й в пастрока му за красиво. Той обаче също умрял – през 2020 година

 

Налагало му се да работи и отвън сферата на музиката, защото година след идването му в София, съумял да трансформира мечтаното си занимание в специалност.

Докато трансформира фантазията си в действителност, работел като продавач съветник в магазин за облекла. Продавал е и пици на плажа в Слънчев бряг, само че най-вече бил моряк – изкарал 4 лета на пристанището в Несебър. Живеел на лодката и дефинира този му интервал като най-хубавия отпреди музиката.

Инфо: Уикенд

Тагове: Павел Николов Венци Венц „ Игри на волята “ Нова тв
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР