Макар да не е сред най-известните и успешни поп фолк-изпълнителки

...
Макар да не е сред най-известните и успешни поп фолк-изпълнителки
Коментари Харесай

Поп фолк-певицата Палома е принцеса в Дубай: Облича децата само в Диор и Гучи, не може без 4 бавачки и 3 чистачки (СНИМКИ)

Макар да не е измежду най-известните и сполучливи поп фолк-изпълнителки у нас, Палома Митева се радва на живот като принцеса! Не й липсва и съответното самочувствие и по какъв начин другояче, откакто е брачна половинка на милионер, подготвен да задоволи всяка нейна волност.

 Палома Митева брачен партньор

В момента фамилията живее в Дубай с четирите си деца. Три са на мъжа й Георги Конов, който остана вдовец преди 3 години.

Първата му жена (Гери от известното предаване „ Огледала “, бел.р.) умря от рак едвам на 38-годишна възраст.

Жоро обаче не оплаквам прекомерно дълго. Само година по-късно се ожени за Палома, а предишното лято тя му роди четвърто дете.

 Палома Митева деца

Въпреки че е единствено на 25 година, певицата е мащеха на три деца. Тя нямала нищо срещу тях и даже ги приемала като свои. Именно по тази причина не търпяла те да вървят облечени в други облекла, с изключение на на скъпи марки като „ Гучи “ и „ Диор “.

Още през цялото време на брака им Палома била безапелационна пред мъжа си, че не може да гледа децата сама, нито да поддържа дома, защото това ще наруши външния й тип. Затова изискала от него да наеме работен личен състав. Тъй като къщата била голяма, за чистотата й отговаряли цели три дами.

Бавачките пък били още повече – четири, по една за всяко дете.

Единственият ангажимент на Палома бил обвързван със интимните потребности на мъжа й. За всичко други си имала личен състав.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР