Макар да изминаха почти три години, откакто сложи край на

...
Макар да изминаха почти три години, откакто сложи край на
Коментари Харесай

Шарапова изгря на корицата на модно списание


Макар да изминаха съвсем три години, откогато постави завършек на кариерата си, Мария Шарапова продължава да показва, че към момента е измежду най-елегантните дами в света на тениса. Носителката на пет трофеи от Големия шлем снима фотосесия за списание New Beauty, като в това време показа и по какъв начин се оправя с към момента новата за нея роля на майка.

„ Много зависи от това на какъв стадий от живота си се намираш, само че при всички положения е мъчно. Чувствах се изцяло подготвена да стана майка. Това беше една от фантазиите на живота ми. Самата аз постоянно съм била в положителни връзки с майка си, защото съм само дете и ѝ споделях всичко. Двете сме доста близки. Това ми оказа помощ да се усещам подготвена самата аз да имам дете и да му предам своя опит “ – разкри някогашната №1.

„ Много е вълнуващо да виждам по какъв начин това малко момче пораства, въпреки че в това време ми е много мъчно, защото към момента занапред се изучавам по какъв начин да бъда майка. Всеки ден ми дава нови провокации и постоянно, когато си помисля, че към този момент съм изцяло наясно с нещо, след това узнавам, че не е по този начин. Винаги има още какво да научиш както за детето, по този начин и за себе си. Това е прелестно, само че в това време е голямо предизвикателство “ – добави двукратната шампионка на Ролан Гарос.

Снимките са дело на именития фотограф Радка Лайтмериц, пред чиито обектив неведнъж са заставали някои от най-големите звезди на женския тенис. Кадри от фотосесията можете да видите в нашата изложба.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР