Макар да измина цяла една година, всички все още говорят

...
Макар да измина цяла една година, всички все още говорят
Коментари Харесай

Хали Бери замени Уил Смит на Оскарите

Макар да измина цяла една година, всички към момента приказват за шамара, който Уил Смит зашлеви на Крис Рок по време на Оскарите.

 По този метод артистът очевидно съобщи, че не търпи да се майтапят с жена му пред него, само че това експлоадиране му коства много сериозна глоба. На Смит му бе неразрешено да участва на Оскарите през идващите 10 години, като преди този момент самият той напусна Академията по кино изкуство.

С наказването на Смит обаче се отвори една огромна въпросителна. По традиция спечелилите от предната година връчват премията на актуалните спечелили. Но в случай че Смит, който предходната година завоюва премията за най-хубав артист, не може да участва, той бе сменен.



И той не от какъв да е, а от Хали Бери. Актрисата се качи на сцената дружно с Джесика Частейн, която предходната година сграбчи Оскар за най-хубава актриса в основна роля, с цел да разгласят, че Мишел Йео и Брендън Фрейзър са огромните победители тази година.

Но тази традиция не се нарушава за първи път, написа Variety. През 2010 година Робин Уилямс връчи премията за най-хубава актриса в поддържаща роля вместо Хийт Леджър. Припомняме, че артистът получи Оскар посмъртно през 2009 година



Също по този начин през 2018 година Джоди Фостър и Дженифър Лорънс се качиха на сцената, с цел да заместят Кейси Афлек, който тогава получи обвинявания в полов тормоз.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР