Макар да има цели три седмици до старта на Денсинг

...
Макар да има цели три седмици до старта на Денсинг
Коментари Харесай

Натали Трифонова се готви за финала на „Денсинг Старс“

Макар да има цели три седмици до старта на „ Денсинг Старс “, към този момент е ясно коя е участничката с най-големи шансове да стигне до финала. Вероятно към този момент сами сте се досетили, че става въпрос за гъвкавата синоптичка Натали Трифонова, която е измежду дребното танцуващи звезди тази година, които преди са се вихрили професионално на дансинга.

 

Освен нея в надпреварата ще вземат участие още 15 звезди, главно артисти и артисти, измежду които Емануела и Емрах Стораро. Като най-големи любимци на нежния пол пък се обрисуват Виктор Стоянов, Филип Буков и Валери Григоров.

 

Петият сезон на „ Денсинг Старс “ започва на 19 февруари, ден след старта на „ Като две капки вода “ по конкурентната Нова тв. От bTV предпочели да не се изправят в пряк конфликт, откакто предходната година съперниците им натриха крепко носа. Вместо това се пускат на гърба на „ Хелс Китчън “ в понеделник. Тъй като медията залага огромни очаквания на завръщащото се след 10-годишен отдих танцувално предаване, са му отредили 3-часов ефир.

 

Освен Натали Трифонова и доктор Неделя Щонова във вихъра на танца ще забележим още 6 дами – Дара, Емануела, Мила Роберт, Ивет Горанова и вдовицата на Андрей Баташов – Боряна.

Изключвайки Боряна, най-скандална тази година се чака да е Емануела, която по всяка възможност ще генерира злословия и ще ръси бисери, с които ще залива колонките на жълтата преса.

 

Мъжете, които ще премерят тази година сили на дансинга, са: Филип Буков, Даниел Пеев – Дънди, Папи Ханс, Валери Григоров, Емрах Стораро, Серафим Тодоров, Свилен Ноев и Виктор Стоянов. Очаква се най-вече гласове от публиката да съберат Виктор, в комплект с Валери и Филип, защото са известни като любимци на нежния пол и евентуално дамите всеобщо ще гласоподават за тях.

 

За момента не е обявено публично с кои професионални танцьори ще се изявяват звездите, само че е ясно, че единият от тях ще е Атанас Месечков. Очаква се той да е двойка с доктор Неделя Щонова. Не е ясно и кой влиза в журито, само че пък за сметка на това водещите сигурно ще са Краси Радков и Алекс Раева.

Инфо: Уикенд

Тагове: Натали Трифонова „ Денсинг старс “ д-р Неделя Щонова Дара Емануела Мила Роберт Ивет Горанова Боряна Филип Буков Даниел Пеев – Дънди Папи Ханс Валери Григоров емрах стораро Серафим Тодоров Свилен Ноев Виктор Стоянов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР