Макар да е звезда само от месец, претендираща, че не

...
Макар да е звезда само от месец, претендираща, че не
Коментари Харесай

Сузанита махна „летището“ и измисли ново приложение на Фотошопа! Ето как процедира с професионалните фотосесии

Макар да е звезда единствено от месец, претендираща, че не взима насериозно хейта, Сузанита не преглътна подигравателните мнения за своето чело и то се трансформира в неин главен комплекс, разбра HotArena .

Преследването на американската фантазия за дребната девойка сигурно е по-приоритетно от това да приключи междинното си обучение. Първите стъпки от постигането й към този момент са направени, а русокоската не стопира да „ надгражда “ всеки ден. Вече върви и на професионални фотосесии и съвсем като останалите родни звезди изявява искания в обработката на фрагментите .

Досега се нагледахме на изгладени бръчки, на издължени фигури, на премахнат целулит, изтъняло и скулесто лице, но не бяхме чули някой да си смалява челото с Фотошоп ! И това доживяхме!

Сузанита е следващата, която взе почитателите си за канарчета. Но тъкмо тях не съумя да заблуди... Те видяха, че на професионалните си снимки Сузи е с обикновено теме, а помен от „ летището “ няма .

Това сочи, че взима поради подигравките на форумците и даже мъчно ги претърпява. Дори татко й я инструктира да не се комплексира от челото си , защото то било индикатор, че тя е добър човек... Но това наподобява не оказа помощ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР