Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект,

...
Макар да е раздиран от много проблеми от финансов аспект,
Коментари Харесай

Изненадваща развръзка: Берое води преговори с Любослав Пенев

Макар да е раздиран от доста проблеми от финансов аспект, Берое Стара Загора е в съществено търсене на нов треньор. Клубът под Аязмото е без ментор, откакто клубът цели да се раздели Петър Колев още от старта на подготовката, само че шефовете на стараозагорци към този момент водят договаряния не с кого да е, а с Любослав Пенев, разбра Gong.bg .

Казусът при Колев обаче е, че той още се води лидер на тима и би напуснал само, в случай че получи неустойката по своя контракт със старозагорци.

Футболните шефове в Стара Загора са окуражени да доведат влиятелен треньор отпред на Берое, а в този миг Пенев се явява подобен, откакто няма ангажимент към различен клуб, откакто се раздели публично с Царско село след края на есенната част от сезона в efbet Лига.

Реалността обаче е такава, че страните са в доста начален стадий от договарянията си, а и не е несъмнено дали Берое ще успее да увери Любослав Пенев и щаба му да поемат „ зелените “ с оглед финансовия статут на клуба след разтърсванията, които се случиха с първенеца от 1986-а година в последните няколко седмици.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР