Макар да е от 40 години на сцената, паника е

...
Макар да е от 40 години на сцената, паника е
Коментари Харесай

Здравко от "Ритон" в паника преди юбилея

Макар да е от 40 години на сцената, суматоха е обзела Здравко от " Ритон " преди градиозния юбилеен концерт " Музика и обич " на 18 октомври в НДК.

С Катя от дълго време са записали всичките 10 нови части, които ще изпълнят онлайн в Зала 1 за пръв път, само че терзанията на Здравко са техните текстове.
" В новия ни албум " Златен Ритон " 90% от песните са лирика, бяхме се затъжили за лирика и направихте пет песни по стихове на Ангел Симеонов. Най-голямото ми терзание е, че просто не знам по какъв начин ще запомня тези 10 нови прелестни стихотворения. Аз съществено се тормозя ", показа страховете си Здравко.

Още повече, че както Катя обича да се майтапи с него - няма концерт, в който тя да не падне на сцената, а Здравко да не обърка текстовете.

" Юбилеят наближава и доста се вълнуваме. Подготвили сме мултимедии, каквито до момента не са показвани. Все още работим по сюжета. Най-парадоксалното е, че на нормално присъединяване доста мъчно си редим програмата, нормално се караме коя ария да пеем и коя не. При един огромен и виновен концерт, какъвто е този в Зала 1 на НДК, Здравко ми отстъпва аз да направя реда. Все си мисля, че към момента не сме изпяли най-големия си шлагер ", добави Катя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР