Макар да е една от любимките на Евгени , Валерия

...
Макар да е една от любимките на Евгени , Валерия
Коментари Харесай

Първи семеен скандал между Евгени и Валерия – тя го отсвири заради коза!

Макар да е една от любимките на Евгени, Валерия не се поколеба да му тропне с крайник и да откаже среща с него, освен това повода бе повече от смехотворна за някои. На това станаха очевидци феновете на bTV в снощния епизод на „ Ергенът “.

 Валерия и Евгени

Причина за „ първия фамилен скандал “, както се пошегуваха няколко от останалите участнички, стана предизвикването, което ергенът насочи към претендентките – да подготвят обичайната българска баница с артикули, които би трябвало да добият или произведат сами. За задачата се наложи те саморъчно да издоят мляко от коза за изработката на сирене и масло, написа Woman.bg.

 доене коза

„ Няма да пристъпя своите правила, с цел да направя нищо, което не е ок за животните, единствено и единствено с цел да отида на среща с Евгени “, съобщи Валерия още преди началото на занимателното предизвикателство.

Защитничката на беззащитни животни и собственичка на подслон за бездомни кучета непосредствено съобщи на Евгени, че каквото и да става, тя няма да си разреши даже да допре вимето на козичката: „ В доенето сигурно няма да се включа, тъй като съм срещу третирането по този метод на животните. Като една същинска веганка, няма да прескоча своите правила поради теб! Така че май ще ни лиша от среща като виждам “.

 Ергенът коза

Генчев, от своя страна, реагира остро на безапелационния отвод на кучкарката даже да изслуша доводите му по отношение на страданието на животните и отношението на хората към тях: „ Не ми е проблем да имаш правила. Но това да няма диалог, да не може да се води една полемика, е това, което ме тормози “. Тя, от своя страна, продължи да се инати и даже се закани да се откаже генерално, в случай че бъде заставена да аргументи дискомфорт на козата срещу волята

 Ергенът доене коза

„ Ако досега Евгени не е схванал какъв брой значимо е това нещо за мен, в този момент да го разбере и това да е последният подобен спор. Ако не, да сме живи и здрави! “… В последна сметка, виртуозът реши да отстъпи с думите: „ Ще покажа оптимално схващане, само че в последна сметка, в случай че в една връзка няма диалог, тя няма да продължи дълго “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР