Макар да буди лоши асоциации, повлияни от приказките, образът на

...
Макар да буди лоши асоциации, повлияни от приказките, образът на
Коментари Харесай

Джейда Смит: Да загърбиш егото в името на семейството


Макар да буди неприятни асоциации, повлияни от приказките, обликът на мащехата в действителността може да бъде също толкоз добър, както този на родната майка. Днес отдаваме респект на една мащеха, която прекатурва общоприетите показа за облика. Може да се каже, че Джейда Смит е рядко срещаната добра и блага мащеха, която прелива от обич към доведените си деца.

Историята на Джейда Пинкет и Уил Смит стартира по време на прослушване за хитовата поредност „ Принцът от Бел Еър “ при започване на 90-те години. По това време Уил е женен за актрисата Шери Зампино и горделив татко на тяхното първородно дете Трей.



На 31 декември 1997 година Джейда и Уил подписват брак, година по-късно се ражда първият им наследник Джейдън, а през 2000 година се ражда и щерка им Уилоу.
През 2013 година Джейда разгласява в обществените мрежи пост, с който споделя, че фамилии като нейното, в което брачният партньор има дете от друга жена не са лесни, само че тя е знаела за Трей, тъй че в случай че не е желала момчето в фамилията си просто е трябвало да се омъжи за различен мъж.



В сходни фамилии връзките сред доведените деца и доведените родители могат да бъде много комплицирани. От всичко това най-засегнати са децата, за тях е най-трудно да одобряват непознатия човек. Джейда приема с цялото си схващане тази обстановка и по всевъзможен метод се пробва да сътвори симбиоза сред тях. За да сведе до най-малко възможните отрицателни последствия за Трей, и да скрепи техните връзки Джейда счита, че би трябвало да се научи да обича най-важния човек в живота на Трей, а точно неговата майка.



Джейда е наясно, че фигурата на бащата в живота на всяко дете е доста значима, по тази причина би било неуместно да ги раздели. Според нея не е обич, когато заставаш сред мъжа който обичаш и децата му.



Джейда научи своите почитатели в обществените мрежи на нещо доста значимо – любовта би трябвало да бъде над егото. Публикацията на актрисата приключва с думите, че е време хората, провокирани от техните фамилии, да покажат истинката си същина. 

„ Моето смесено семейство ме направи колос... Научи ме толкоз доста за любовта, ангажираността и това беше най-голямата гибел на егото досега. Време е да позволите на вашето смесено семейство да ви направи колоса, който в действителност сте. "

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР