Макар да бе изявен фаворит, Манчестър Юнайтед постигна неочаквано лесна

...
Макар да бе изявен фаворит, Манчестър Юнайтед постигна неочаквано лесна
Коментари Харесай

"Манчестър Юнайтед" разнебити ЦСКА Москва, Миланов записа минути за "армейците"

Макар да бе изявен любимец, " Манчестър Юнайтед " реализира ненадейно лесна победа с 4:1 при гостуването си на ЦСКА Москва в мач от втория кръг в Група 1 на Шампионската лига. Отборът на Жозе Моуриньо наложи своя жанр още от началото на дуела пред страхотните почитатели на " Арена ЦСКА " в съветската столица, а триумфът можеше да бъде още по-убедителен, в случай че не бяха страхоните спасявания на Игор Акинфеев.

Георги Миланов за следващ път стартира среща на " армейците " на аварийна пейка, само че получи 20 игрови минути, откакто се появи на терена в 72-ата на мястото на Алан Дзагоев.

--> А още в 4-ата на петия конфликт сред двата отбора в историята, Ромелу Лукаку даде преднина на гостите от Англия. Белгийският нападател засече центриране на Антони Марсиал. Френският халф самичък записа името си измежду голмайсторите, откакто удвои задатъка на " Юнайтед " в 18-ата минута от дузпа. Тя бе отсъдена за неуместно нарушаване на Георги Шенников против Хенрих Мхитарян.

Тандемът Марсиал-Лукаку сработи още веднъж в 29-ата минута. След центриране на французина, Василий Березуцки направи потресаваща неточност в опита си да почисти топката, която се озова в голмайстора на " алените дяволи ". Той вкара десетия си гол за сезона във всички шампионати, като не е пропуснал да се разпише във всеки от последните си седем мача за клубен и народен тим.

Четвъртото попадение за " Юнайтед " бе дело на Мхитарян, който се разписа в 57-ата минута. Пропуски за гостите от чисти позиции през втората част направиха Лукаку и появилите се като запаси - Джеси Лингард и Матео Дармиян. Техните изстрели бяха отразени брилянтно от Акинфеев

19-годишният Константин Кучаев вкара почетен гол за " армейците " в 90-ата минута. Това е негово първо попадение с екипа на ЦСКА в професионалния футбол.

" Манчестър Юнайтед " завоюва посещение на съветски тим едвам за повторно в историята, а триумфът също по този начин е трети в пет срещи с ЦСКА Москва. Руският гранд няма победа към този момент в 11 поредни дуела от груповата фаза на Шампионската лига.

В третия кръг британският гранд гостува на " Бенфика ", а руснаците още веднъж са домакини, приемайки " Базел ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР