Макар че треньорът огорчи красавицата по време на престоя им

...
Макар че треньорът огорчи красавицата по време на престоя им
Коментари Харесай

Розмари разкара немския си годеник, събраха се с Ричи

Макар че треньорът огорчи хубавицата по време на престоя им в Къщата, тя откри сили да му елементарни и с днешна дата двамата са положителни другари. Нещо повече – риалити звездите са неразделни, а това накара почитателите им да заподозрат, че ги свързва освен това от топли приятелски усеща, писа „ Уикенд “.

Рози и Ричи си харесваха още в Къщата на Големия брат, а закачките им под завивките дълго се обсъждаха и от съквартирантите, и от феновете. Манекенката твърди, че има гадже в Германия, само че в последно време прекарва повече време с инструктора, в сравнение с с немеца. Запознати издават, че тези дни дългокраката брюнетка и мускулестият треньор отпътували за Солун , където се отдали на дълги сантиментални разходки и предколедно извършване на покупки.

На фотосите, оповестени в обществената мрежа, те наподобяват същински влюбени, а феновете им ги поддържат. „ Браво! Много сладка двойка сте! ”, разясняват приятелите им. Не излиза наяве какво се е случило с немския избраник на Розмари, тъй като тя въобще не приказва за него. По всяка възможност връзките им не са се развили добре точно поради флирта й с Ричард, който стартира в ефира на Нова тв.

Доскоро Величков твърдеше, че няма време за сериозна връзка и избира да гради бизнес, само че чаровната Тишер съумя да му влезе под кожата. Негови близки настояват, че той надълбоко съжалявал за издънките си във „ ВИП Брадър” и се стараел да се оправдава в очите на моделката. Тя също доста го харесвала и бързо му дала прошка прегрешенията от близкото минало.

Ричард се хвали, че в този момент има доста повече клиенти във фитнеса и дори си е вдигнал цената.

Дали от връзката на риалити звездите ще излезе нещо съществено, следва да разберем. Манекенката е с 9 години по-възрастна от фитнес инструктора, въпреки че образно разликата в годините им не й проличава. Тя към този момент се замисляла за семейство и деца, до момента в който Ричард предпочитал първо да стане милионер и тогава да основава наследници. Той кроял проект да се захване със строителен бизнес, само че не е ясно дали има капацитет да го осъществя.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР