Макар, че след броени дни актьорът Стефан Мавродиев ще отпразнува

...
Макар, че след броени дни актьорът Стефан Мавродиев ще отпразнува
Коментари Харесай

Актьорът легенда Стефан Мавродиев в навечерието на юбилея: Моля се да ми стигне времето, за да сбъдна и новите си мечти

Макар, че след броени дни артистът Стефан Мавродиев ще отпразнува 80-ия си празник, за наслада на феновете си той към момента е настоящ артист и режисьор. Съвсем разбираемо, в последно време е малтретиран от редица здравословни проблеми, с които обаче се бори мъжки и има вяра, че още веднъж ще влезе в добра форма.

 

Маврото е освен превъзходен създател, само че и именит чудак и безгрижник. Поради тази причина чества рождените си дни като сватби – на 29 декември събира всички свои сътрудници и другари, а купонът продължава до обедните часове на 30-и.

 

Отбелязва, че неслучайно в Младежкия спектакъл назовават този ден Малката Нова година – събират се огромна група другари и купонът стартира. Някои от купонджиите даже преспиват до новогодишната нощ в постройката на театъра. Навремето чествал вкъщи, само че решил, че е по-добре да трансферира купона в заведението на Младежкия, което от години е затворено, само че на 29 декември отваря за него и другарите му.

 

Прави му наслаждение да чества с хора, с които е работил и живял, само че не прави разлика сред рожден ден и годишнина. И тази година ще се постарае да означи уместно мотива, та приятелите и сътрудниците му да си прекарат отлично.

Имения си ден обаче не отбелязва, защото съгласно думите му става доста „ гъчкано – прекалено много празници за малко време “. На този ден просто черпи и нещата завършват. Прави му усещане, че в последно време нещата не се случват тъкмо назад на плануваното и нормално пречката е някоя „ тъпота “.

 

И той като всички е имал и моменти без работа, които дефинира като „ мъчително положение “. Мечтае за нови представления, въпреки да си дава сметка, че на неговата възраст е „ малко мощно да се приказва за фантазии “. Главата му е цялостна с хрумвания и фантазии, само че се съмнява дали ще може да ги осъществя всички заради справедливи аргументи.

 

Не обръща съществено внимание на измените и добавя, че доста зависи какво значение ще придадеш на дадена постъпка. Разделял се е с доста близки хора по независещи от него условия и не счита за изменничество момента, в който всеки тръгне в своята посока – просто пътят им се е трансформирал.

 

Гледайки политиката и света напоследък, стига до заключението, че са надалеч от равновесието. Доволен е от пенсията си и акцентира, че тя следва логиката на осигуровките, които е внасял през годините. Твърди, че дамите постоянно са били в главата му, само че признава, че сега за жалост не става за нищо.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР