Макар че сега е сериозно обвързан с танцьорката Цветелина Петрова,

...
Макар че сега е сериозно обвързан с танцьорката Цветелина Петрова,
Коментари Харесай

Криско спал с Камен Воденичаров, за да пробие на сцената

Макар че в този момент е съществено привързан с танцьорката Цветелина Петрова, преди време хитовият реализатор е имал и връзки с известни гей звезди, с цел да додрапа до върха, издават осведомени. Неотдавна някогашната му Ася Капчикова загатна за това в телевизионно изявление, а тематиката е необятно коментирана в светските среди, писа „ Таблоид “.

Най-известната хомо спекулация на Талев е с поп звездата Миро от разпадналия се дует „ Каризма”. Преди 6 години двамата бяха съвсем неразделни и дори деляха един покрив, а това породи доста злословия по техен адрес. Говори се, че влюбчивият Миро бил извънредно вдлъбнат по младока Криско и му проправил път в музикалния бизнес, с помощта на който през днешния ден е един от най-успешните родни реализатори. Веднъж усетил усета на славата, неблагодарният рапър зарязал ментора си и се изпокарал с него за пари. С днешна дата двамата не са в положителни връзки и се стараят да не се засичат на обществени места.

Слуховете носят, че Талев минал и през леглото на Любо Киров, а най-пикантната му случка била с Камен Воденичаров. Навремето артистът ръководеше музикалната телевизия ММ и в продължение на години имаше съществено въздействие в тези среди. Точно тогава Криско дошъл от Габрово в София и правел първите си опити да пробие на сцената. Той се свързал с Камен Во, с цел да му показа част от плановете си - уредил си среща в офиса му, а музикалният необут не скрил по-специалния си интерс към амбициозния младок. Зарекъл се, че ще му помогне и показал интерес към творчеството му.

Дни по-късно Криско цъфнал в жилището на Воденичаров и осведомени със случая се кълнат, че двамата са били двойко към месец. Самият Камен се похвалил пред близки другари, че има нова тръпка. Представил го като обещаващ млад рапър, за който занапред щяло се чуе. Впоследствие обаче телевизя ММ дефинитивно спряла излъчването си, а Талев се втурнал в търсене на нови ниши за пробутване на творчеството си. Така попаднал на Миро, който му дал първия подтик в кариерата – и в дословния, и в преносния смисъл.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР