Макар че съвсем скоро ще чукне 46 години, Елена Петрова

...
Макар че съвсем скоро ще чукне 46 години, Елена Петрова
Коментари Харесай

46-годишната Eлена Петрова сияе с млад мъж

Макар че напълно скоро ще чукне 46 години, Елена Петрова към момента наподобява доста добре. В това се увериха и папараците на „ Уикенд ”, които засякоха актрисата в известно столично заведение. Компания й правеше млад мъж на не повече от 35 години, с който си разменяха сладки приказки, смееха се и се закачаха.

За срещата с чаровния си джентълмен Елена бе облечена стилно, както постоянно – с черни панталони и сако, бяла риза и кожени спортни обувки, които придаваха на аутфита й малко по-небрежен тип. Младият мъж с нея пък бе избрал необятна алена тениска и дънки. Двамата се настаниха комфортно в ресторанта и си разделиха една пица. Явно актрисата не желае да скапва фигурата си и избира да споделя храната си. Докато придружителят й преглъщаше тестеното ядене с вискокалорична и сладка кока-кола, Елена пиеше единствено вода. На няколко пъти двамата допряха ръцете си, което може да е знак, че са освен това от другари.

Петрова и компаньона й прекараха в заведението близо 2 часа и по всичко личеше, че са в доста положително въодушевление. Тя разпалено му обясняваше нещо, а той деликатно я слушаше. Е, по едно време ползата му секна и стартира да рои отегчено в телефона си. След като завършиха с обяда, двамата се качиха дружно в колата на актрисата – сребристосиво BMW, и се насочиха в незнайна посока.

Oткакто се разведе с някогашния си брачен партньор Аристотелис Фотилас през 2006 година, Елена не е афиширала връзка с различен мъж. Звездата и гръцкият паралия имат близнаци – Изабаела и Александър, само че не съумяха да спасят брака си даже в името на децата.

Говори се, че Аристотелис е бил основателят на раздялата, тъй като схванал, че Елена му кръшка. В артистичните среди не е загадка, че къдрокосата красавица имаше бурна извънбрачна случка с режисьора Мартин Макариев, който с днешна дата е женен за колежката й Луиза Григорова. Тази връзка освен коства брака на Петрова, само че и сложи пред огромно тестване финансовата й непоклатимост. Кариерата й оттгава също е в застой. Преди 4 години актрисата се уреди с основна роля в комедийния сериал „ Ние, нашите и вашите ”, само че това се оказа последният й към този момент ангажимент в тв продукция. Дали най-накрая Елена Петрова е разкрила любовта в лицето на млад и приветлив мъж, питат се сътрудниците й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР