Макар че със сигурност е една от най-богатите жени у

...
Макар че със сигурност е една от най-богатите жени у
Коментари Харесай

Лили Иванова с мерки на манекенка, готви грандиозно шоу

Макар че сигурно е една от най-богатите дами у нас, Лили Иванова води живот, по-скромен от този на редова пенсионерка, разяснява HotArena, представен от Блиц.

Естрадната примадона е пословична с това какъв брой доста внимава с храната си. Вечерята на изпълнителката не включва нищо друго с изключение на най-обикновени бисквити с минимално количество захар и най-разпространения сезонен плод сега – грозде, само че не повече от една чепка.

Храната на Лили се доставяла персонално от нейния водач, който откакто напазарувал, я отнасял на изгладнялата звезда за вечеря. Певицата обаче не излапвала на веднъж бисквитите и гроздето.

Хранителните ресурси й стигали за няколко дни. Простата аритметика демонстрира, че Лили харчи по-малко от 2 лева за вечерята си.

Освен че води пестелив метод на живот, има още една причина вечерята на примата да е в толкоз минимално количество.

На 25, 26 и 27 октомври Лили готви грандиозни концерти за най-верните си фенове в Зала 1 на НДК. Звездата си е сложила за цел да наподобява в блестяща форма на събитието и не желае да качва нито грам върху себе си. Заради строгата си диета с елементарни бисквити и грозде, Лили безусловно се е стопила и наподобява на манекенка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР