Макар че съм известен в областта на медицината, бил съм

...
Макар че съм известен в областта на медицината, бил съм
Коментари Харесай

Проф. Габровски:Ако през март има избори, страната ще тръгне по една спирала надолу

" Макар че съм прочут в региона на медицината, бил съм и заместник-председател на БЛС. Получавал съм разнообразни предложения, само че постоянно съм отказвал. Това не е било прелъщение за мен. Сегашният миг е друг ".

Това съобщи претендентът на министър председател проф. Габровски по bTV. 

 

Ако през март има избори,  страната ще тръгне по една серпантина надолу. Това беше причина да взема друго решение, акцентира проф. Габровски. " Аз желая да трансформира нещо, по тази причина одобрих поканата на господин Борисов да бъда номиниран за министър председател ", акцентира той.  " Някои то хората, препоръчани за министри, познавам персонално ", сподели проф. Габровски. 

 

Лично им звънях, призна проф.Габровски по какъв начин е избрал личностите, които да включи в проектокабинета. " Хората които ме поучаваха, бяха от разнообразни политически сили ", разясни той кой го е съветвал по какъв начин да сформира екипа за проектокабинета.

 

Той застана зад избора си за номинация за енергиен министър Николай Павлов. " Профилът на тези хора е на експерти, хора които не биха губили време в случай че им се даде опция да организират промени ", отбрани проф. Габровски личностите, които са номинирани за министри. По думите му да се съберат специалисти за една седмица не е лесна задача. 

 

" Ние поносим големи финансови вреди от това, че  Планът за възобновяване не работи. Всеки ден обедняваме, тъй като нямаме държавно управление, което да работи ", счита претендентът за министър председател.  

 

" На трети тур ще стартират пазърлъци, совалки, нещо напълно друго от това което си представям като метод на работа. което ме кара да мисля, че няма по какъв начин да се появя в сходна конфигуранция ", акцентира проф. Габровски. 

 

  

 

Очаквайте детайлности!

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР