Макар че са направили всичко за жена си, много мъже

...
Макар че са направили всичко за жена си, много мъже
Коментари Харесай

Защо жените изневеряват на добрите мъже?

Макар че са създали всичко за жена си, доста мъже са били излъгани, само че за какво?
Отговорът на въпроса е комплициран. Всеки мъж изпитва потребност да задоволи потребностите си, посредством набор от качества, който дамата би трябвало да му даде. Жените въпреки това пък си имат условия, на които мъжете би трябвало да отговорят. Ако това не се случи и мъжете не могат да отговорят на тези условия, женската природа стартира да се оглежда за спекулация, с която да задоволи потребностите си.

Жените се нуждаят от мощ
Мъжете би трябвало да се мощни и добре да знаят мястото си. Всяка жена е самостоятелна, до момента в който не срещне мъжа на фантазиите си. Работа на мъжа е да и покаже, че е слаба и че има къде да забие котва, когато е изтощена от вълните на живота.

Жените се нуждаят от внимание
Вниманието и любовта са доста значими за дамите. Мъжете също се нуждаят от внимание, само че в разнообразни форми. Ако една жена се почувства подценена, тъй като прекарвате прекалено много време на работа или не я карате да се усеща специфична, тогава любовната й спекулация към този момент се вижда на хоризонта. Ако тя не успее да получи това от което се нуждае от вас, ще го потърси от друго място. Ясно и просто.

Пари и стандарти
Жените са склонни да избират мъже, които са извор на благоденствие. Това е генетично заложено в съзнанието им. Те постоянно ще преследват най-умните, най-силните и тези, които се оправят с живота по най-хубавия метод. Така те се усещат сигурни. Не бързайте да си вършиме неправилни заключения. Не всички дами търсят най-богатия човек на земята, само че множеството от тях си имат стандарти и в случай че не съумеят да ги реализиран, могат да разбият сърцето ви на части. Това е изключително рисково, в случай че сте млади и преди малко сте сключили брак. Жените, които наподобяват и се усещат добре имат високи упования и в случай че мъжът не отговори на тях, е допустимо да стане жертва на невярност от страна на жена си. Като цяло дамите, които изневеряват на положителни мъже се нуждаят от малко повече, с цел да се резервира тяхната лоялността си съсредоточена на едно място, при брачна половинка си.

Блясък
Както беше упоменато нагоре, дамите се стремят към най-хубавото, което могат да получат. Някои дами желаят триумфът на мъжа до тях да бъде непрекъснато забележим за другите. При някои дами това се е трансформирало в мотивация за живот. Те не гледат на вас като на човек, а по-скоро на обект, посредством който могат да подобрят живата си. Ако това не се случи вие към този момент не сте й нужни.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР