Макар че Плутон продължава да се появява в списъка ни

...
Макар че Плутон продължава да се появява в списъка ни
Коментари Харесай

Плутон се връща във Водолей след 226 години. Какво означава това за вашия зодиакален знак?

Макар че Плутон продължава да се появява в листата ни с планети, от астрологична позиция той към момента има своите позиции. На 20 януари Плутон ще премине във Водолей, отбелязвайки последния път, когато планетата, обвързвана със гибелта, разрушението и подземния свят, ще бъде ретроградна сред зодиакалните знаци, ръководени от Сатурн. Въпреки че планетата направи малко посещение във Водолей сред 23 март и 11 юни предходната година, тя възнамерява по-голямо пренасяне във Водолей сред 20 януари и 1 септември 2024 година и ще остане там с багаж от минало до 8 март 2043 година През последните 15 години Плутон беше в Козирог, като движеше световните институции, организации и империи към триумф, само че с навлизането си във Водолей ще оказва въздействие върху трансформацията, личностното израстване, динамичността на властта, сексуалността, революцията и технологиите, като ни подтиква да навлезем в дълбините на подсъзнанието си. Огромна работа за една дребна замръзнала сфера, нали?

Защо този пренос е толкоз значим?

Плутон обикаля към Слънцето за към 248 години и е една от дребното планети, които вършат значими придвижвания единствено няколко пъти през междинния човешки живот. Това слага основите на гражданска война, смяна и промяна за идващите генерации. Последният път, когато Плутон е бил във Водолей, е бил от 1778 до 1798 година и този интервал е бил повратна точка в историята на човечеството, като през тези години са се случили значими събития като Френската гражданска война и Ирландското въстание.

Кога Плутон ще влезе във Водолей?

Тъй като Плутон се приготвя да напусне Козирог на 20 януари 2024 година и да остане във Водолей до 1 септември 2024 година, това ни дава визия за идващите две десетилетия, които ще последват. Подгответе се за ера, изпълнена с подкрепящи съдействия, в която опциите, връзките и развоят на събитията, които поддържат по-алтруистичната тематика на живота, стават ясно изразени.

Какви са огромните тематики, които този пренос разкрива за зодиакалните знаци? Вижте в галерията:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР