Макар че обичаме да ни свързват с фразата добри хора,

...
Макар че обичаме да ни свързват с фразата добри хора,
Коментари Харесай

Тъмната страна на зодия Овен

Макар че обичаме да ни свързват с фразата положителни хора, истината е, че всеки човек има позитивна и негативна страна на характера си, като непрестанно се движи сред двете, а каква е тъмната ви страна може да разберете от зодиакалния си знак.

Като първи знак в хороскопа, егото на хората от зодия Овен е доста мощно. Те обичат да приказват за себе си, да се хвалят сами, да акцентират достиженията си, в случай че никой различен не го прави.

Тъмната страна на зодия Овен се появява, както и при останалите огнени знаци, от боязън, че с нищо не изпъква, не е специфичен, а уменията му пет пари не костват. Когато не успее да се наложи с положително, той го прави с неприятно.

Понеже са родени, с цел да бъдат водачи, когато изпаднат в ниските равнища на характера си, те стартират да командват. А когато не изпълнявате командите им, стават нападателни и стартират да ви крещят.

Непрекъснато вършат забележки и реагират като попарени, в случай че имате мнение, друго от тяхното. Водят война с хората, които не са съгласни с тях, покачват звук и наскърбяват всичко, което опонира на техните визии.

Овенът в тъмната си страна желае да се постанова. Не го интересуват персоналните ви правила и фантазии, а реагира извънредно – или сте с него, или сте срещу него, а в случай че сте срещу него, може да очаквате прояви както на словесно, по този начин и на физическо равнище.

 Скандал

Когато Овенът е сърдит обича да чупи, да троши и да вика. В отрицателното си проявяване не може да канализира неизчерпаемата си сила в нещо градивно и затова блъска и крещи.

Тъмната страна на зодия Овен не съумява да управлява вродената си експанзия, не си прави труда да търси причина за нея, а се оглежда и се чуди върху кого да я излее. Така единствено да му кажете две думи на макар, той ще ви посрещне с проливен дъжд от обиди.

Овенът е максималист – желае всичко и го желае в този момент, само че когато изпадне в ниското си проявяване, няма самообладание за нищо и стартира стотици планове, само че никой от тях не приключва и не получава никакви резултати от концепциите си.

Тъмната страна на зодия Овен е предизвикана да разрушава всичко към себе си – от самочувствието на хората до предметите, които го заобикалят. Превръща се в деспот, които насилва близките да го следват, без да ги почита и да се преценява с тях.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР