Макар че новият тв сезон тепърва започва, в Би Ти

...
Макар че новият тв сезон тепърва започва, в Би Ти
Коментари Харесай

Връщат „Мастършеф”, Таралежков под въпрос


Макар че новият тв сезон занапред стартира, в Би Ти Ви към този момент работят върху програмата си за следващата година. В нея е заложено да върнат на екран кулинарното шоу „ Мастършеф ”, научи „ Уикенд ”. Сигурно място там към този момент имат началник готвачът Илиан Кустев и ресторантьорът Явор Сарафов. Най-младият член на журито от излъчения през 2023-а сезон 8 – Александър Таралежков, обаче към момента е под въпрос.

 

Проблемът с Таралежков е неговият непрекъснат адрес в Обединеното кралство. Топ готвачът, който очарова феновете предходната есен, може да не успее да провежда програмата си по този начин, че да е в София за фотосите на идния сезон 9. Той управлява личен ресторант в артистичното градче Маргейт на брега на Северно море, който заема голяма част от времето му. За фотосите на предходния сезон на шоуто младият готвач се разкъсваше сред България и Англия, тъй като нямало на кого да повери управлението на заведението си, основано напълно неотдавна. Било му извънредно мъчно да управлява своя бизнес, а от предаването на процедура не получил никакви дивиденти с изключение на хонорара, който не бил кой знае какъв.

За другите двама в журито рекламата по Би Ти Ви е била извънредно потребна, само че Таралежков работи в Англия, а там българска телевизия гледат само емигрантите от България, които рядко посещават ресторанта му. За сметка на това у нас се пусна слух, че е вдигнал гей женитба, което изправило на нокти всички негови далечни лели и братовчеди. Готвачът осъзнал, че известността му е донесла единствено неприятности, по тази причина не бил сигурен, че желае да продължи с изявите по нашата телевизия.

Илиан Кустев обаче бил доста удовлетворен от присъединяване си в надпреварата за занимание готвачи. След предаването той се снабди с предложения за изява във всевъзможни всемирски събития, получи роля, въпреки и дребна, в комедийния сериал на Би Ти Ви „ Съни бийч ”, а в театъра негови гозби влязоха в представлението „ Познай кой ще пристигна на вечеря ” с Мариан Бачев и Диана Любенова. Клюките за спекулация с някогашната миска Лора, която се показа сносно в шоуто, не му сътвориха проблеми с формалната половинка, а единствено напомпаха славата му на харесван от дамите мъж, което пък се оказа идеална реклама за кулинарната книга, която реши да издаде. В нея плейбоят с готварска престилка събра тъкмо 69 авторски предписания и цифрата сигурно не е инцидентна.

Явор Сарафов също бил удовлетворен от изявата си в „ Мастършеф ” , а и Би Ти Ви – от него. От малкия екран постоянно го канят в разнообразни излъчвания и е въпрос на време той още веднъж да застане против занимание готвачите от „ Мастършеф ”.

В Би Ти Ви към този момент обмислят разновидности за възможен заместител на Таралежков, с цел да стартират работа за идния нов сезон на предаването. Ако го намерят задоволително бързо или съумеят да убедят самия Таралежков да взе участие още веднъж, завръщането на предаването може да е още напролет, в случай че не, най-вероятно ще го отсрочат за есента. 2024-а е втората година, в която малкия екран пропуща да снима кулинарното шоу от влизането му в България през 2015 година до момента. Първият път, в който имаше такова спиране, беше през 2022-а. Тогава екипът беше в търсене на жури, откакто тогавашният му член Андре Токев влезе в пандиза за шофиране след приложимост на алкохол, сътрудника му Петър Михалчев напусна, а третата звезда Силвена Роу реши да прави лично предаване, което обаче не пожъна триумф и остана в ефир единствено един сезон.

Миналогодишното издание на „ Мастършеф ” също не беше възторг . Рейтингът не беше неприятен, само че надалеч под упованията на малкия екран. Участниците пък разочароваха с липса на знания в обикновени области от кулинарното изкуство. Много от занимание готвачите, които се класираха за надпреварата, не успяваха да изпълнят даже обикновени предписания като да вземем за пример домакински кекс. Това стана мотив за мощна рецензия от страна на почитателите на шоуто. Дано отсега нататък в него да попадат повече положителни готвачи за сметка на самозванци, за които продуцентите допускат, че може да са забавни с други свои качества.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР