Макар че е безспорен фаворит в предстоящия сблъсък с Карлос

...
Макар че е безспорен фаворит в предстоящия сблъсък с Карлос
Коментари Харесай

Джошуа: Главата на Такам е от цимент, ще издържи поне 10 рунда

Макар че е неоспорим любимец в идния конфликт с Карлос Такам, международният първенец по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се приготвя за дълга и изтощителна борба на " Принсипалити Стейдиъм " в събота. Британецът научи, че би трябвало да се изправи против камерунеца, едвам предходната седмица. Дотогава той се готвеше за дуел с Кубрат Пулев, който обаче се отхвърли поради раздран мускул.

Експертите са безапелационни - Джошуа би трябвало да нокаутира Такам и да продължи безгрешната си кариера при експертите. Антъни обаче упорства, че успеха му няма да пристигна по никакъв начин елементарно.

" Карлос е твърд боксьор. Сега ще бъде още по-корав, тъй като ще се бие на вражеска територия - проучва първенецът пред " Скай Спортс ". - Той просто няма какво да губи и ще даде всичко от себе си. Хората непрекъснато ме питат: " Джош, в кой рунд? " Какъв рунд? Мисля, че ще прекараме на кръга сред 10 и 12 рунда, тъй като главата на този човек е като циментов блок ".

Джошуа се нуждаеше от 11 елементи, с цел да повали Владимир Кличко в последния си мач. Само двама от общо 18-те му предходни противници обаче устояха повече от 3 рунда.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР