Макар че битка между Конър МакГрегър и Коди Гарбрандт дори

...
Макар че битка между Конър МакГрегър и Коди Гарбрандт дори
Коментари Харесай

Коди Гарбрандт: Ще нокаутирам Макгрегър, където го хвана

Макар че борба сред Конър МакГрегър и Коди Гарбрандт даже не е покрай реализиране, това не стопира американеца да приказва по тази тематика.

Шампионът на UFC в категория петел се гордее с боксовите си умения, нещо, върху което той е работил през целия си живот. Така че, когато бе запитан в едно от последните си изявленията дали би се бил с Конър МакГрегър в боксов мач, той не се поколеба да предскаже нокаут в своя изгода.

"Ще вляза там и ще го нокаутира. Нека бъдем почтени, ще го победя където и да е. Без значение дали е в ММА борба или в боксова такава. Ще го нокаутирам, това е ", съобщи Гарбрандт.

Преди всичко това да се случи, в случай че въобще има такава опция, Гарбрандт е изправен пред съществено предизвикателство. На 4-то ноември тази година, в Медисън Скуеър Гардън, той ще се изправи пред някогашния си съотборник и сегашен противник Ти Джей Дилашоу в една дълго чакана борба.

Двамата размениха доста закани до този миг, само че по-късно повече от две седмици ще имат опция да покажат на какво са способни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР